.png)
Lubin napisał(a):Byłem 10 razy w Chorwacji, z tego tylko 3 razy spałem po godzinie. Chęc bycia jak naj szbciej w Dalmacji,mobilizowała mnie bardzo mocno, bardziej niż zmęczenie.Pozdrowienia Romek.
.png)
pbiedak napisał(a):Chcę wybrać sie do Splitu/Makarskiej na stopa. Może ktoś już tak podróżował to proszę o wskazówki. Pozdrawiam. Biedak (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
.png)
Bozena Kljaković napisał(a):pbiedak napisał(a):Chcę wybrać sie do Splitu/Makarskiej na stopa. Może ktoś już tak podróżował to proszę o wskazówki. Pozdrawiam. Biedak (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)Biedak czy to cos wspolnego z bieda jezeli nie to z gory cie przepraszam .Wytłumacz mi jak myslis na stopa przyjechac do Splitu.Z pewnoscia ci moge powiedziec ze ze Splitu do Makarski nikt ci nie stanie z samochodem i nawet cie nie zauwaza ,jedyna mozliwoscia jest ze jestes bardzo przystojny ,wtedy masz wieksze szanse ze jakas dama zabierze cie za ładne oczy i odwiezie do Makarski a moze i dalej
.
Pozdrowienia ze Splitu!!!!!!!![]()
.png)
.png)
Bozena Kljaković napisał(a)::DWitaj!
Mam nadzieje ze sie nie obraziłes na mnie,w koncu to twoja sprawa jak przyjedziesz do Splitu,w Splicie mozesz dostac tani nocleg w prywatnych mieszkaniach,takie oferty bez problemow znajdziesz na głownym przystanku autobusowym ktory sie miesci w samym porcie ,w okresie sezonowym a nawet juz teraz jest dozo ludzi ktozy chodza w tłoku i oferuja pokoje za nocleg,jejich chasło to:treba li soba,sobe,sobe,z takimi mozesz sie potargowac,inaczej w hotelach sa wysokie ceny ,w taki sposob mozesz znalezc pokuj i w innych miastach w Chorwacji ,pamietaj ze oferty te znajdziesz tylko na stacjach kolejowych lub autobusowych!!!!
Zycze ci przyjemnej podrozy i super noclegow.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
Bozena Kljaković napisał(a):pbiedak napisał(a):Chcę wybrać sie do Splitu/Makarskiej na stopa. Może ktoś już tak podróżował to proszę o wskazówki. Pozdrawiam. Biedak (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)Biedak czy to cos wspolnego z bieda jezeli nie to z gory cie przepraszam .Wytłumacz mi jak myslis na stopa przyjechac do Splitu.Z pewnoscia ci moge powiedziec ze ze Splitu do Makarski nikt ci nie stanie z samochodem i nawet cie nie zauwaza ,jedyna mozliwoscia jest ze jestes bardzo przystojny ,wtedy masz wieksze szanse ze jakas dama zabierze cie za ładne oczy i odwiezie do Makarski a moze i dalej
.
.png)
M.Smith napisał(a):Bozena Kljaković napisał(a):pbiedak napisał(a):Chcę wybrać sie do Splitu/Makarskiej na stopa. Może ktoś już tak podróżował to proszę o wskazówki. Pozdrawiam. Biedak (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)Biedak czy to cos wspolnego z bieda jezeli nie to z gory cie przepraszam .Wytłumacz mi jak myslis na stopa przyjechac do Splitu.Z pewnoscia ci moge powiedziec ze ze Splitu do Makarski nikt ci nie stanie z samochodem i nawet cie nie zauwaza ,jedyna mozliwoscia jest ze jestes bardzo przystojny ,wtedy masz wieksze szanse ze jakas dama zabierze cie za ładne oczy i odwiezie do Makarski a moze i dalej
.
Chyba Pani Bozenka ze Splitu troche nie ładnie odpowiada na posty pbiedaka, chłopak ma ochote pojechać stopem do Chorwacji bo sporo ludzi uwielbia taki sposób podróżowania i nie zawsze się to wiąże z brakiem pieniędzy, a proponowanie pokoju w mieszkaniu w Splicie to już przesada zwarzywszy na warunki zakwaterowania.
Mniej ironi Pani Bożenko.
.png)
.png)
tomi_rek napisał(a):Wróciłęm właśnie z Chorwacji.. Byłem z dziewczyną.. Co prawda z Polski dojechaliśmy autobusem, ale na miejscu przemieszczaliśmy się właściwie wyłącznie autostopem.. A zjeździliśmy sporo.. Z polski autokarem do Poreca i stamtąd stopem do Dubrownika przez wiele-wiele miast i miasteczek (zatrzymując się oczywiście po drodze).. Jechaliśmy tez z Riejeki do Zagrzebia.. NIE BYŁO ŻADNEGO PROBLEMU!!
Spotkaliśmy też dwie pary Polaków, którzy dojechali z Polski do chorwacji stopem i mówili że podróż przebiegła bez kołopotów..
Pozdrawiam..
Jak jakieś pytania to piszcie..
.png)