Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Krótka ankieta - proszę o pomoc

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ewciaku
Croentuzjasta
Krótka ankieta - proszę o pomoc

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewciaku » 24.07.2012 11:19

Zawsze mogę na Was liczyć, mam nadzieję, że również teraz się nie zawiodę.

Myślę, że część z Was posiada jakiegoś zwierzaka, a jak nie, to chociaż trochę wyobraźni żeby odpowiedzieć mi na parę pytań.

1. Chodzi mi o to, co decyduje w Waszym przypadku o wybraniu danego sklepu Internetowego (branża zoologiczna)
Nie jest to ankieta z pytaniami i odpowiedziami, tylko to co waszym zdaniem jest ważne.
Jeśli kilka rzeczy, to napiszcie jakie i które są najważniejsze (przykładowo: cena, asortyment, wygląd strony, forum, porady, punkty lojalnościowe, itp.)
2. Skąd dowiadujecie się o istnieniu sklepu
3. Czy wolicie kupować na allegro czy w sklepie internetowym i czemu
4. Co Was denerwuje w sklepach internetowych
5. Co byście chcieli jeszcze na stronie sklepu internetowego

Będę na prawdę wdzięczna za wszelkie wskazówki
Pozdrawiam
Ewa

P.S. Potraktujcie to poważnie
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 25.07.2012 20:34

Mając przez ponad pięć lat domowego zwierzaczka nigdy nie zdarzyło mi się kupować dla niego jedzenia czy innych towarów w sklepie internetowym. Nie jestem przekonany do zakupu tego typu towarów za pośrednictwem internetu. Przykro mi, ale raczej nie pomogę :cry:
Gdybym jednak (teoretycznie) chciał coś kupić to zacząłbym od allegro, a dopiero potem wpisywałbym w wyszukiwarce towar, który zamierzam kupić. Dlatego też ważne jest pozycjonowanie firmy i jej oferty w wynikach wyszukiwania. Pozdrowienia
Wodnik73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wodnik73 » 25.07.2012 22:22

1. cena, asortyment, wygląd strony, forum, porady (w takiej kolejności);
2. z forum;
3. na allegro - wyraźnie widać opinie użytkowników, jestem raz zarejestrowany i mogę kupować produkty z różnych branży;
4. kolejne rejestracje kont przed dokonaniem zakupu.
5. wyprzedaże, promocje i rabaty :)
Andrzej_Krak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej_Krak » 26.07.2012 09:33

Jako, że jestem również posiadaczem zwierzaczka domowego i korzystałem z zakupów w sklepie internetowym - powiem tak:
1. Wybranie sklepu internetowego - zadecydowały dobre ceny, dodatkowe promocje i dostawa w cenie zakupu - czyli generalnie mówiąc wygoda.
2. O istnieniu sklepów najczęściej dowiaduje się z internetu szukając pokarmu dla pupila.
3. Na allegro nie kupowałem pokarmu, wole w sklepie specjalizującym się tylko w tej dziedzinie.
4. Jak na razie nic w tych co skorzystałem :-) Szybka dostawa, towar zgodny z opisem.
5. Na stronie specjalistycznego sklepu powinny znaleźć się również porady odnośnie żywienia, zastosowania pokarmów itp. Ewentualnie miejsce na opinie użytkowników danych produktów.

Pozdrawiam
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 26.07.2012 11:40

ewciaku napisał(a):1. Chodzi mi o to, co decyduje w Waszym przypadku o wybraniu danego sklepu Internetowego (branża zoologiczna)
Nie jest to ankieta z pytaniami i odpowiedziami, tylko to co waszym zdaniem jest ważne.
Jeśli kilka rzeczy, to napiszcie jakie i które są najważniejsze (przykładowo: cena, asortyment, wygląd strony, forum, porady, punkty lojalnościowe, itp.)

Jakość jedzenia i cena.

ewciaku napisał(a):2. Skąd dowiadujecie się o istnieniu sklepu

Od hodowcy.

ewciaku napisał(a):3. Czy wolicie kupować na allegro czy w sklepie internetowym i czemu

Na allegro nie kupuję jedzenia dla mojego pupila. W grę wchodzi tylko zooplus

ewciaku napisał(a):4. Co Was denerwuje w sklepach internetowych

W zooplusie dla mnie wszystko jest idealne :)

ewciaku napisał(a):5. Co byście chcieli jeszcze na stronie sklepu internetowego

Jest wszystko.
ewciaku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewciaku » 30.07.2012 09:27

Dzięki wszystkim :D

Amatorów zwierzaków zachęcam jeszcze do napisania paru słów. To na prawdę dla mnie bardzo istotne. :wink:

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone