Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Koszykówka

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
romuald22
Koneser
Koszykówka

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 22.02.2019 22:11

9 "przyklejonych" wątków o piłce nożnej. Jakby same nie mogły się rządzić swoimi forumowymi prawami...

Z gier zespołowych jest też nieśmiała piłka ręczna i siatkówka.
-------------------------------------------------------------------------------------

W związku z sukcesem naszej reprezentacji i awansem po 52 latach do Mistrzostw Świata - pozwalam założyć sobie taki wątek.

Polacy wygrali dzisiaj z Chorwacją na ich terenie uzyskując ten awans.

https://sport.onet.pl/koszykowka/reprez ... 19/jmk5n1h

Może znajdą się kibice ze swoimi spostrzeżeniami w tej ciekawej dyscyplinie sportu ?
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 22.02.2019 22:20

Mecz nerwowy i o różnych obliczach. Jak było 14:0 to się zaczynałem bać i przecierać oczy. Nasi moim zdaniem zagrali taki sobie mecz a patrząc na poprzednie w eliminacjach to nawet słabo. Mieliśmy dużo szczęścia, nie pamiętam drużyny, która zmarnowała tyle 100 co Chorwaci:). Szok. Komentator coś mówił o sztywnych koszach ale nie wiem czym to tłumaczyć? Lampe na boisku to moim zdaniem nr 1, robi przewagę w szczególności w zbiórce chodź dziś mało rzucił coś około 10 pkt.
Nie patrząc na styl liczy się sukces!Po przeszło 50 latach jedziemy na MS!Już widzę mecz Polska-USA:):)!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.02.2019 22:33

romuald22 napisał(a):9 "przyklejonych" wątków o piłce nożnej. Jakby same nie mogły się rządzić swoimi forumowymi prawami...

Koszykówka przyklejona.
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 26.02.2019 00:12

romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 16.03.2019 13:24

Szczęśliwe losowanie naszych koszykarzy.
W pierwszej fazie grupowej mistrzostw świata Polska zagra z Chinami, Wenezuelą i Wybrzeżem Kości Słoniowej.

https://sport.onet.pl/koszykowka/reprez ... zy/0z2v0j9
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 16.03.2019 19:39

Losowanie optymistyczne ale chyba ustawione typowo pod gospodarzy. Mam nadzieję, ze to wykorzystamy.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.09.2019 22:15

amatus1 napisał(a):Losowanie optymistyczne ale chyba ustawione typowo pod gospodarzy. Mam nadzieję, ze to wykorzystamy.

Wykorzystane.
Jest awans do ósemki po wielu latach....
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 07.09.2019 05:41

Janusz Bajcer napisał(a):
amatus1 napisał(a):Losowanie optymistyczne ale chyba ustawione typowo pod gospodarzy. Mam nadzieję, ze to wykorzystamy.

Wykorzystane.
Jest awans do ósemki po wielu latach....

Jestem w delikatnym szoku. Drużyna gra świetnie, panowie dają z siebie 100% no i ustawiona drabinka pod gospodarzy nam pomaga:). Od jutra jednak zaczynają się drużyny z czołówki. Po cichu liczę na kwalifikacje olimpijskie;)

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone