Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Koszykówka

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rafał K
Cromaniak
Koszykówka

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał K » 04.09.2011 19:02

Chyba nie ma takiego wątku :wink: a temat warty jest odnotowania z uwagi na dzisiejsze zwycięstwo naszej reprezentacji nad aktualnym wicemistrzem świata Turcją (jednym oczkiem :twisted: ).

Jest teraz duża szansa na wyjście z arcytrudnej grupy (Litwa, Hiszpania, Turcja, Portugalia, Anglia i Polska) - trzy drużyny przechodzą i grają dalej o medale i igrzyska w Londynie :lol:

Z Portugalią już wygraliśmy, jutro mecz z Angolami o awans - trzymamy kciuki :!:

Pozdrawiam wszystkich fanów basketu :D
Ostatnio edytowano 05.09.2011 15:27 przez Rafał K, łącznie edytowano 2 razy
romuald22
Koneser
Re: M.E w koszykówce 2011

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 04.09.2011 19:39

Rafał K napisał(a):...
Z Portugalią już wygraliśmy, jutro mecz z Angolami o awans - trzymamy kciuki :!:
Pozdrawiam wszystkich fanów basketu :D

Oglądałem i się cieszę. Po raz pierwszy w życiu widziałem pięć rzutów osobistych wykonywanych pod rząd - a meczów koszykówki już pare widziałem. Nie wygranie z Angolami to byłaby tzw."masakra". Będzie dobrze choć nasi nie zachwycają.

PS. Może zmień temat na ogólny "Koszykówka". Zostanie na wieki nawet jak tegoroczne Mistrzostwa się skończą.
Pozdrawiam.
Rafał K
Cromaniak
Re: M.E w koszykówce 2011

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał K » 05.09.2011 13:28

romuald22 napisał(a):... Może zmień temat na ogólny "Koszykówka". Zostanie na wieki nawet jak tegoroczne Mistrzostwa się skończą.
Pozdrawiam.

Zobaczymy, ilu cromaniaków - koszykarzy, tudzież kibiców koszykówki się jeszcze ujawni :wink:

O 14.30 bierzemy się za Angoli :twisted:

Pzdr
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 05.09.2011 14:17

Siedzę w pracy na necie i niestety na razie do tyłu. Może w następnych dwóch kwartach będzie lepiej, miejmy nadzieję :roll:
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 05.09.2011 15:05

No to po ptokach, wracamy do domu :cry:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 05.09.2011 15:12

Oglądałam, chociaż koszykówka to jedyny sport do którego jakoś nie mogę się przekonać :?

A mąż mnie wczoraj przekonywał, że wygramy :roll:
Rafał K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał K » 05.09.2011 15:22

Freeland miał w tym meczu "dzień konia", 100% z pola i ponad 20 oczek - to, plus katastrofa w zbiórkach, przesądziło... :?

Szkoda.

Z innej beczki - na Podkarpaciu gościmy już drugi sezon koszykarską ekstraklasę.

Siarka Tarnobrzeg ma w tym roku ciekawy skład, a w łikend odbędzie się Memoriał im. K. Wacławczyka - wstęp za darmochę, polecam :wink:

Pzdr

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone