.png)
.png)
.png)

.png)
zawodowiec napisał(a):[cut] i broń Boże nie jechać starą drogą. Bo na starej drodze są inteligentne miny które z pobocza same wyskakują przed koła nadjeżdżających samochodów, krwiożercze komary przebijające się żądłem przez dach samochodu, i najgorsze ze wszystkiego - zakręty pod kątem 360 stopni na których nie wyrabiają nawet najbardziej doświadczeni kierowcy. Dlatego wszyscy jeżdżą autocestą.
.png)
.png)
.png)
paolooo napisał(a):ja wyjechałem z Zadaru o 16 [10 sierpnia] a w Zagrzebiu byłem na 22,30, koszmar, paliwo puszczone w powietrze, stoisz i nawet nie ma sie gdzie wysikać, trzeba przy samochodzie, albo pod skałą.
.png)
liwan napisał(a):Mnie się czasami udaje zakręt tylko o 180stopni jak czegoś zapomniałem i muszę wrócić. Po co robicie zakręty o 360stopni![]()
.png)
moto napisał(a):paolooo napisał(a):ja wyjechałem z Zadaru o 16 [10 sierpnia] a w Zagrzebiu byłem na 22,30, koszmar, paliwo puszczone w powietrze, stoisz i nawet nie ma sie gdzie wysikać, trzeba przy samochodzie, albo pod skałą.
widzialem ten korek w drodze do Splitu - jesli sie nie myle to strasznie wtedy lalo
pozdro
moto
ps
tez DN