Z tego, co w radio słyszałem, to Lučko stoi
.png)
.png)
bemm napisał(a):witam,
to mój pierwszy post, niedługo wybieram się pierwszy raz i cieszę się, że trafiłam na to forum, bo jesteście skarbnicą wiedzy
mam pytanko do dids76
piszesz, żeby z Ilz kierować się na Lenart, Ptuj, ale mapka którą linkujesz podaje: Bad Radkersburg - Ptuj - jakimś bezpośrednim skrótem. Wobec tego czy z Bad Rad... jechać na Trate i dalej Lenart, Ptuj, czy też od razu lecieć na Ptuj. Będziemy tam w środę do południa.
.png)
jacq5 napisał(a):Dla tych co bezgranicznie wierzą w google maps. Na obwodnicy Ptuja do trzeciej kamery zatwardzenie a google na niebiesko jak niebo w Chorwacji
.png)
dids76 napisał(a):jacq5 napisał(a):Dla tych co bezgranicznie wierzą w google maps. Na obwodnicy Ptuja do trzeciej kamery zatwardzenie a google na niebiesko jak niebo w Chorwacji
Promet.si pisze o 4km korka na końcu autostrady i 1,5 godziny na granicy.
https://www.promet.si/portal/sl/razmere.aspx
.png)
gigi napisał(a):Ja przesunąłem wyjazd o dzień do przodu by nie jechać w piątek, tym bardziej podziwiam twardzieli wyjeżdżających w sobotę...
.png)
bemm napisał(a):witam,
to mój pierwszy post, niedługo wybieram się pierwszy raz i cieszę się, że trafiłam na to forum, bo jesteście skarbnicą wiedzy
mam pytanko do dids76
piszesz, żeby z Ilz kierować się na Lenart, Ptuj, ale mapka którą linkujesz podaje: Bad Radkersburg - Ptuj - jakimś bezpośrednim skrótem. Wobec tego czy z Bad Rad... jechać na Trate i dalej Lenart, Ptuj, czy też od razu lecieć na Ptuj. Będziemy tam w środę do południa.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi