.png)
.png)
te kiero napisał(a):...
niedziela na powrót może być, choć z weekendu będą wracać i może być ciaśniej;
najlepiej poobserwować bramki tydzień wcześniej i jak będzie ciasno też wyjechać kilka godz wcześniej
.png)
.png)
kojacek napisał(a):te kiero napisał(a):...
niedziela na powrót może być, choć z weekendu będą wracać i może być ciaśniej;
najlepiej poobserwować bramki tydzień wcześniej i jak będzie ciasno też wyjechać kilka godz wcześniej
I ustawiać się do płacenia (i płacić) kartą za przejazd w Chorwacji.
W 2013 wracaliśmy w niedzielę i nie było tragedii, ale pod Zgrzebiem płaciłem kartą-korek do bramek gotówkowych miał grubo ponad 1km, a do płacenia kartą podjechałem jako chyba jako 3. czy 4. pod bramkę.
.png)
pacsirta napisał(a):Paulr - czyli jak się objeżdża Lucko? Przez miasto?
.png)
.png)
pacsirta napisał(a):Ciekawe, jak to faktycznie wygląda w lipcową sobotę?... Może niektórzy też objeżdżają i jest jeszcze gorzej... Ale z drugiej strony, skoro tak dużo osób stoi w kolejce do bramek, żeby zapłacić gotówką mimo, że dużo szybciej można kartą... może jakiś instynkt stadny spowalnia myślenie... hmmm.... tak jak u mnie spowolnił, i zarezerwowałam od soboty)
.png)
dids76 napisał(a):pacsirta napisał(a):Paulr - czyli jak się objeżdża Lucko? Przez miasto?
Można tak: https://goo.gl/maps/MqiBc
.png)
.png)
.png)
Lednice napisał(a):Za 3 godziny chcesz dojechać z Wiednia do Zagrzebia![]()
![]()
Mandaty mogą być słone![]()
Za 3 godziny to dojedziesz do granicy w Macelj![]()
https://www.google.pl/maps/dir/48.36801 ... 46.2629335
Teoretycznie za 3 godziny dojedziesz ze stacji Shell w Boguminie do Wiednia
Nie piszę Gorzyczki, bo coś takiego jak Gorzyczki nie istnieje realnie jako punkt orientacyjny, to tylko linia na mapie, tam nie wolno się nawet zatrzymać na autostradzie![]()
Nie powinno być korków, ale pamiętaj, że i w nocy musisz robić przerwy, i może dopaść cię zmęczenie
.png)
paw_el napisał(a):witam wszystkich
wyjeżdżam z Warszawy do Chorwacji na wyspę Rab w sobotę 27 czerwca i myślałem żeby obrać taką trasę: Cieszyn, Żylina, Bratysława, Budapeszt, Zagrzeb.
Co Wy na to?
Czy jechać tradycyjnie Czechy, Austria, Słowenia, Chorwacja?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi