Jak wygląda sytuacja z korkami w Chorwacji w Niedzielę rano ok 10-12. Czy przed tunelami lub gdzieś można długo postać ?
Zawsze jeździłem na noc z Piątku/Sobota pierwszy raz jadę w Sobota/Niedziela stąd moje pytanie.
Z góry dziękuje za pomoc
.png)
bosek1 napisał(a):Jak wygląda sytuacja z korkami w Chorwacji w Niedzielę rano ok 10-12. Czy przed tunelami lub gdzieś można długo postać ?
Zawsze jeździłem na noc z Piątku/Sobota pierwszy raz jadę w Sobota/Niedziela stąd moje pytanie.
Z góry dziękuje za pomoc

.png)
.png)
.png)
te kiero napisał(a):pawlop napisał(a):(...)Austria, Słowacja,Czechy i PL
ciekawi mnie ten odcinek, jak go pokonałeś, bo trochę wydaje mi się dziwny, ale może coś po drodze zwiedzaliście; mógłbyś podać szczegóły (np link do trasy)
.png)
pawlop napisał(a):te kiero napisał(a):pawlop napisał(a):(...)Austria, Słowacja,Czechy i PL
ciekawi mnie ten odcinek, jak go pokonałeś, bo trochę wydaje mi się dziwny, ale może coś po drodze zwiedzaliście; mógłbyś podać szczegóły (np link do trasy)
Słowenia objazd autostrady przez Ptuj, Lenart, Mureck. Potem miała być cały czas autostrada ale wyszedł skrót![]()
przez Eisenstadt, potem Bratysława, Żilina Cadca, Trinec Leszna Góra i dalej Bielsko, Tychy.
.png)
.png)
dids76 napisał(a):bosek1 napisał(a):Jak wygląda sytuacja z korkami w Chorwacji w Niedzielę rano ok 10-12. Czy przed tunelami lub gdzieś można długo postać ?
Z góry dziękuje za pomoc
Przeważnie jeździłem do CRO na noc z soboty na niedzielę w ostatni weekend sierpnia. Nigdy w żadnych korkach nie stałem, czego i Tobie życzę.

.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi