napisał(a) wiolek_lp » 29.12.2018 22:01
Malen napisał(a):Nie znam ani Hvaru ani Korculi. Ładna zdjęcia, więc popatrzę
i poczytam

Warto poznać obie wyspy ! Chodź moje serce wiadomo gdzie
welna napisał(a):O Hwarze wiele pozytywów słyszałem. Ale trytytytki mnie ubiły, lek na wszystko, mam nadzieje ze korzystaliście z nich tylko ten jeden raz. Czytam .....

Heh na szczęście to był jeden, jedyny raz i nasza prawie 20sto letnia Renia oprócz tej wtopy, dała radę
piekara114 napisał(a):Jestem i ja... Ja już zauważyłam, że jak się nastawiamy na jakieś super zwiedzanie, w mega oczekiwanym miejscu, wszystko zaplanowane i wyliczone to jest się rozczarowanym.... Lepiej się nie nastawiać i być pozytywnie nastawionym...
To już nie chodzi nawet o nastawienie i planowanie, bo to co miałam zaplanowane to ogarnialibyśmy z 7-8 godzin

..... Ale zachód słońca na górze Gellerta był najważniejszy, wyjazd z Budapesztu miał być po 22. Więc w tym wypadku nawet 1 punkt programu nie doszedł do skutku
jolcix napisał(a):rozwlekaj się i to jak najbardziej, właśnie to w Twoich relacjach lubię najbardziej

Ja lubię czytać szczegółowe opisy, gdy ktoś fajnie je przedstawia, u mnie jest z tym słabo

Ale dzięki, miło mi
Janusz Bajcer napisał(a):Wskakuję w relacji do drugiego rzędu.

Zapraszam
piekara114 napisał(a):lotnikwsk napisał(a):Pierwszy zakup do skody po nowym roku to trytytki

My zawsze mamy jeszcze superglue i taśmę izolacyjną

Taśma też gdzieś w aucie jest
My w 1 roku jak coś tam się przegrzało, to na stacji w Jelsie kupowalismy jeszcze WD 40

Nie znam się i nie mam zielonego pojęcia na co to to, ale te problemy pozostawiam mężowi
Jak do tej pory odpukać... w drodze do Cro było ok, większe problemy Renia sprawia mi gdy R. nie ma na miejscu - w tym roku 2 razy pierdyknęła mi na środku miasta w godzinach szczytu

W marcu spalona stacyjka, 3 tygodnie temu zerwana linka z pedału gazu. W przyszłym roku musi jeszcze objechać 4 raz Cro, a potem będzimy się poooowooooli żegnać

Ostatnio edytowano 29.12.2018 22:03 przez
wiolek_lp, łącznie edytowano 1 raz