.png)
.png)
wiolek_lp napisał(a):DZIEŃ 1 23.06 sobota
Jesteśmy tak zniechęceni i też zmęczeni, że nie mamy ochoty na żadne zwiedzanie.
No więc, to by było na tyle, jeżeli chodzi o Budapeszt ! Och jak cudownie , że zobaczyliśmy górę Gellerta, z której chciałam zobaczyć widok na miasto i przespacerowaliśmy się po Zamku Królewskim….![]()
O 20.30 po prawie 3 zmarnowanych godzinach ruszamy do Cro.
PS. Miałam się nie rozwlekać … tiaaaa![]()
.png)
My zawsze mamy jeszcze superglue i taśmę izolacyjnąlotnikwsk napisał(a):Pierwszy zakup do skody po nowym roku to trytytki
.png)
Malen napisał(a):Nie znam ani Hvaru ani Korculi. Ładna zdjęcia, więc popatrzę
i poczytam
welna napisał(a):O Hwarze wiele pozytywów słyszałem. Ale trytytytki mnie ubiły, lek na wszystko, mam nadzieje ze korzystaliście z nich tylko ten jeden raz. Czytam .....
piekara114 napisał(a):Jestem i ja... Ja już zauważyłam, że jak się nastawiamy na jakieś super zwiedzanie, w mega oczekiwanym miejscu, wszystko zaplanowane i wyliczone to jest się rozczarowanym.... Lepiej się nie nastawiać i być pozytywnie nastawionym...
..... Ale zachód słońca na górze Gellerta był najważniejszy, wyjazd z Budapesztu miał być po 22. Więc w tym wypadku nawet 1 punkt programu nie doszedł do skutku jolcix napisał(a):rozwlekaj się i to jak najbardziej, właśnie to w Twoich relacjach lubię najbardziej
Ale dzięki, miło mi
Janusz Bajcer napisał(a):Wskakuję w relacji do drugiego rzędu.
piekara114 napisał(a):My zawsze mamy jeszcze superglue i taśmę izolacyjnąlotnikwsk napisał(a):Pierwszy zakup do skody po nowym roku to trytytki
.png)
.png)
.png)
Trajgul napisał(a):P.S.2 Nie mam pojęcia co to langosz ale zaraz sprawdzę.
.png)
mchrob napisał(a):Jestem i ja.
Trytytki i srebrna taśma wyposażenie obowiązkowe
pablos77 napisał(a):Przysiadam się i ja. Jeśli chodzi o Budapeszt i Węgry to nawet za 1 dzień wiele nie zobaczysz....
Trajgul napisał(a):Nigdy nie zakładałem tej trytytki, natomiast zawsze mam problem, jak ją zdjąc, bo nie zawsze są nożyczki w pobliżu, chyba, że trza inaczej
P.S. Wiola, niektóre Twoje zdjęcia widziałem już na FB, mimo, że się nie znamy. Kiedyś zobaczyłem Twój komentarz na jakimś chorwackim profilu i czasem zdarza mi się Ciebie podejrzeć
.
P.S.2 Nie mam pojęcia co to langosz ale zaraz sprawdzę.
Janusz Bajcer napisał(a):Trajgul napisał(a):P.S.2 Nie mam pojęcia co to langosz ale zaraz sprawdzę.
Smacznego![]()
.png)
wiolek_lp napisał(a):Jak zwykle nie będzie nic odkrywczego, jak zawsze koślawe, niepoprawiane zdjęcia będą robione telefonem, strzelane „na szybko”, bo przecież nikt nie będzie na mnie czekać![]()
.png)
gusia-s napisał(a):Trytytki, srebrna taśma i półtorametrowe sznurowadło Zdzicha to obowiązkowe wyposażenie![]()
Ciekawe jak tam panele w kuchni
pomorzanka zachodnia napisał(a):Z wielką chęcią będę zaglądać, zwłaszcza że widzę sporo zdjęć robionych "z góry".
wiolek_lp napisał(a):Jak zwykle nie będzie nic odkrywczego, jak zawsze koślawe, niepoprawiane zdjęcia będą robione telefonem, strzelane „na szybko”, bo przecież nikt nie będzie na mnie czekać![]()
Skąd ja to znam![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży