Nie mogę wysyłać wiadomości priv bo jestem kompletnie "Niezasłużona"
my w 2016 jesteśmy dwa ostatnie tyg sierpnia
.png)
.png)
.png)
stpman napisał(a):Jakby ktoś był ciekaw tob"słynna" sałatka z jastoga u Gordona kosztuje bagatela 700kun... Czy dużo czy mało niech każdy sam oceni;) Ponadto zostaliśmy dziś wyproszeni z jego lokalu przez dość niegrzecznego kelnera po tym jak poprosiliśmy o kawę... Kelner powiedział nam, że to restauracja a nie kawiarnia i zabrał nam sprzed nosa menu i obrus ze stołu... Widząc nasze miny dodał, " coffe machine is broken" (a wdziałem ludzi pijących kawę w tym lokalu). Pominę już fakt, że przy kawie chcieliśmy pomyśleć nad zamówieniem czegoś do jedzenia, ale nie dano nam już takiej możliwości a prosić się nie będę przecież... W moim odczuciu całkowity brak kultury i szacunku...

.png)
Aldonka napisał(a):Fajnie, że jesteście. Założyłam wątek, ale to w Was drzemie siła. Wklejajcie zdjęcia, opisy miejsc wartych zobaczenia, ot bądźcie tu, żebym się nie czuła samotna
.png)
ASIULA HK napisał(a):stpman napisał(a):Proszę o zapisanie mnie do klubu miłośników:)
Sam się zapisałeś
.png)
Basiulinek napisał(a):Aldonka napisał(a):Fajnie, że jesteście. Założyłam wątek, ale to w Was drzemie siła. Wklejajcie zdjęcia, opisy miejsc wartych zobaczenia, ot bądźcie tu, żebym się nie czuła samotna
Teraz to my czujemy się samotni...
Aldonki nie ma już tutaj z nami i jeśli admin nie zmieni zdania - już jej nie będzie.... Szkoda tracić kogoś tak całym sercem kochającego Peljesac....
.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne