.png)
.png)
jackuc napisał(a):A tak ogólnie wszystko ok, no może poza mocnymi wiatrami od 4 rano (na dworze, nie pod kołdrą ...), które nie dawały pospać no i więcej chcieliśmy popływać na kajaku, ale uniemożliwiały to fale
.png)
krombocher napisał(a):jackuc napisał(a):A tak ogólnie wszystko ok, no może poza mocnymi wiatrami od 4 rano (na dworze, nie pod kołdrą ...), które nie dawały pospać no i więcej chcieliśmy popływać na kajaku, ale uniemożliwiały to fale
Tak to już tam bywa
.png)
krombocher napisał(a):Urok niezaprzeczalny mają ale kajaka nie zwodujesz
.png)
Basiulinek napisał(a):krombocher napisał(a):jackuc napisał(a):A tak ogólnie wszystko ok, no może poza mocnymi wiatrami od 4 rano (na dworze, nie pod kołdrą ...), które nie dawały pospać no i więcej chcieliśmy popływać na kajaku, ale uniemożliwiały to fale
Tak to już tam bywa
Dla mnie te wiatry mają swój urok
Zawsze blokujemy na noc wszystkie możliwe okna i drzwi,żeby przeciąg nimi nie trzepał i z klimy praktycznie nie korzystamy
.png)
morgana napisał(a):No zacna dokumentacja fotograficzna.
Na kilku fotkach dostrzegłam Santicę - cieszę się, że stoi i na nas czeka.
I że nie jest kołchozem, bo po 10 miesiącach pracy z nieletnimi, wizja ósemki biegającej po tarasie mną wstrząsnęła.
Pogoda, widzę bardziej zwiedzająca była niż plażowa...
jara napisał(a):Dzięki wielkie
Basiulinek napisał(a):Miód na serce.....
Dzięki !!
Bocian napisał(a):Na jednym ze zdjęć załapał sie Ivo z Ivankiem na motorówce
Basiulinek napisał(a):Zawsze blokujemy na noc wszystkie możliwe okna i drzwi,żeby przeciąg nimi nie trzepał i z klimy praktycznie nie korzystamy
andeo napisał(a):Fajne fotki,ale ja nie znam dobrze Pelješca i jeszcze bym chciała troszkę opisów pod zdjęciami![]()
co to za plaża na pierwszym zdjęciu 2 części? Poznałam Divną i plażę w Boraku,na tych plażowałam rok temu .
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne