Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kemping z parcelami/miejscami tuż przy plaży

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 22.05.2009 08:19

Odpisali, prąd w cenie :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.05.2009 10:22

ally napisał(a):Odpisali, prąd w cenie :D

Cenne, że odpisali :lol:
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 22.05.2009 11:29

:lol: fakt. Ale raczej mi się nie zadrzyło by ktoś nie odpisał.
podróżniczka
Turysta
camping w okolicy Orebicza

Nieprzeczytany postnapisał(a) podróżniczka » 24.05.2009 19:35

Witam! Czy ktoś może mi polecić jakiś fajny kamping w okolicy Orebicza? Wyjeżdżam w okolicach 10 lipca do Cro i trochę sie obawiam ,że może być problem ze znalezieniem miejsca. Do tej pory byłam na kilku kampingach w Cro( Adriatic-Primosten, Dole-Żivogośce Blato, Galeb - Omiś, Vestar-Kokuletovica, Maritime-Privlaka). Jeżeli ktoś ma jakies pytania , bardzo chętnie odpowiem.
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: camping w okolicy Orebicza

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.05.2009 21:13

podróżniczka napisał(a):Witam! Czy ktoś może mi polecić jakiś fajny kamping w okolicy Orebicza?

Witam podóżniczkę - Ten wygląda na fajny
F-uncia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) F-uncia » 25.05.2009 07:37

Tylko Nevio :) Ale ja już monotematyczna jestem :)

Jak ktoś lubi windsurfing to Perna wygląda całkiem przyzwoicie, chociaż jak dla mnie za mało kameralny. Taki rozwleczony.

Podróżniczka, a masz jakieś zdjęcia kampu Dole?

Nie słyszałam w ogóle o tych dwóch ostatnich, gdzie to jest?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.05.2009 09:28

Odpowiem za podróżniczkę :lol:

Vestar jest na Istrii k/Rovinj

http://www.campingrovinjvrsar.com/hr/Kampovi/Vestar

Maritime jet w Dalmacji Północnej na Riwierze Zadar

http://www.camp-maritime.com/index.html
podróżniczka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) podróżniczka » 25.05.2009 20:13

Dziękuję bardzo za odpowiedź. Kemping rzeczywiście wygląda na przyzwoity, ciekawa jestem jak będzie z miejscami w lipcu. Z tego co piszecie w tych okolicach widzę ,że jest sporo pól namiotowych, mam więc nadzieję ,że coś znajdę.
Odnośnie kampu Dole. Jeździmy tam co roku , chociaż na chwilkę , bo jesteśmy pod wrażeniem miejsca i plaży. Samo pole pamięta chyba jeszcze lata 70/80 , ale sanitariaty choć stare , są czyste. Plaża kamienista, woda czysta , dużo Polaków, drzewka figowe. Moim zdaniem - raj na ziemi. Lokalizacja pola jest bajeczna , znajduje się u podnóża wielkiej góry(podobnie jak Galeb w Omisiu). Sporo miejsca zacienionego, na terenie kampu jest sklep, lody, stragan z pamiątkami. W sklepie wszelkie procentowe , swojskie wyroby. Poniżej podaję linki do zdjęć z Żivogośca Blato
http://duna73.wrzuta.pl/obraz/8qUMXeV1029/p1030424
http://duna73.wrzuta.pl/obraz/68TOmWbvsHX/p1030423
[/img]
podróżniczka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) podróżniczka » 25.05.2009 20:21

http://www.e-camping.net/pl/camping/156.html
A tutaj przesyłam jeszcze link do strony internetowej kempingu Dole. Pozdrowienia .
Przy okazji mam jeszcze inne pytanko , chociaż zupełnie z innej beczki.
Zawsze jeżdzilismy do Cro przez Austrię i Czechy. W tym roku planujemy przez Węgry. Czy uważacie , że to dobry pomysł i ewentualnie podpowiedzcie jak zaqplanować trasę . Z góry bardzo dziękuję
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 26.05.2009 07:02

podróżniczka napisał(a):...
Przy okazji mam jeszcze inne pytanko , chociaż zupełnie z innej beczki.
Zawsze jeżdzilismy do Cro przez Austrię i Czechy. W tym roku planujemy przez Węgry. Czy uważacie , że to dobry pomysł i ewentualnie podpowiedzcie jak zaqplanować trasę . Z góry bardzo dziękuję

W 2008 roku jechałem tam przez Budapeszt-Udvar-Sarajewo-Dubrovnik a spowrotem Zagrzeb-Gorican-droga 86-Bratysława. Nie ma się czego obawiać. Droga dobrze oznakowana. Przez BiH miejscami ciasno (góry). Trzeba po prostu zachować większą czujność - ale za to widoki...
Jedź śmiało.
gordipi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gordipi » 26.05.2009 07:35

Wg mnietrasa przez Węgry niczym nie ustępuje trasie Czechy Austria. Oczywiście zależy jeszcze w które miejsce Chorwacji jedziesz. :D
rbogi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rbogi » 02.06.2009 00:18

Wg mnietrasa przez Węgry niczym nie ustępuje trasie Czechy Austria

W pełni się zgadzam , w ubiegłym roku zaliczyłem tę trasę (droga nr 86) i w tym roku również chcemy tamtędy pomykać. Z tym że pokonujemy ten odcinek nocą , większy spokój.
pozdrowionka 8)
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Kemping z parcelami/miejscami tuż przy plaży - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone