Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Fajnie, że mogłam zobaczyć zdjęcia. Wybieram się zobaczyć latem Kastel, a Twoje fotki w sam raz, jak znalazł. Jak masz więcej to wrzucaj, chętnie jeszcze pooglądam.
Naprawdę udane fotki.
Może przy następnej bytności w Chorwacji zobaczę Kastel - bo
niestety w zeszłym roku zabrakło nam czasu, a byliśmy w Splicie.
Pozdrawiam Agniecha.
Agniecha Kastel to super miejsce jako baza nie ma tłoku wyjazd w którą kolwiek stronę nie stanowi żadnego problemu (w przeciwieństwie do pobliskiego Trogiru czy wyspy Ciovo) plażowanie też jest spoko zawsze można znaleźć fajne niezbyt zaludnione miejsce natomiast zbyt wielu atrakcji to tam nie ma
witam byłem niedaleko Trogiru w Seget Vranicy w Splicie też,ale nie wiedziałem że tak blisko są takiej malownicze miejscowości może kiedyś w drodze na wakacje w tamtym kierunku zahaczę o kastel bo widzę że na prawdę warto pozdro