hepik napisał(a):JKM znowu spada na przedostatnie miejsce
Nie jestem pewien, czy Cię to martwi, czy smuci?
No bo chyba nie cieszy???
.png)
.png)
.png)
.png)
janniko napisał(a):Woka, towarzyszu.
Na nic twoje utyskiwania.
I tak już POwoltuku kończy się epoka Psów Obronnych postkomunistycznej finansjery..
tyle co się powyżywasz.. i tak klops nieuchronnie się zbliża dla najbardziej siurkowatej partii jaka istniała kiedykolwiek w Polsce po 1921 roku! i nic na to nie poradzisz.
.png)
hepik napisał(a):
.png)
hepik napisał(a):Jarosław Kaczyński traktuje trumnę Lecha niczym Piłsudski Kasztankę. Chce na niej wjechać do prezydenckiego pałacu. Jeśli nie rozpoczniemy procesu odbrązawiania prezydenta Lecha Kaczyńskiego, grozi nam powtórka z - odrzuconej w wyborach 2007 roku - IV RP.
Rodacy, to kłamstwo, że o zmarłych można mówić tylko dobrze albo wcale. O każdym - żywym i umarłym - mamy prawo mówić prawdę. O politykach nawet obowiązek. Fałszowanie obrazu prezydentury Lecha Kaczyńskiego grozi recydywą kaczyzmu.
http://senyszyn.blog.onet.pl/
senyszyn napisał(a):Jako niekwestionowana matka terminu "kaczyzm" oraz autorka błyskotliwych diagnoz i krytycznych tekstów o prezydenturze Lecha Kaczyńskiego, jestem oczywiście na poczesnym miejscu w tym szacownym gronie. Ślepowaci autorzy mnie nie zauważyli. Wymienili 17 medialnych karłów. Czyżby uznali, że jedynie ja nie pasuję do tytułu, bo jestem rzeczywistym autorytetem, a nie karłem udającym.
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Strona Kandydata na Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej Bronisława Komorowskiego
Proszę głosować na mojego kandydata
.png)
jan_s1 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Proszę głosować na mojego kandydata
Janusz, jest równie prawdopodobne, że ofiaruję Ci Niderlandy.