Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Czy ktoś dokopał się do jakichś nowych ciekawych polskich kanałów na youtube o tematyce wakacji w HR ? Z moich ulubionych niestety Namo już zamilkł podobnie jak Michał z 4lifeTechTv
Jeżeli ktoś nie zna jeszcze kanału Michała z Torunia to bardzo wszystkim polecam. Szczery dobry wygadany chłop który z wielką pasją i zaangażowaniem publikuje materiały o swoich wyjazdach wakacyjnych na Peljesac ale też nie tylko o tym. Udziela różnych ciekawych porad w tej tematyce i myślę że bardzo skutecznie zaraża innych Chorwacką zajawką.
Masa praktycznych informacji, fajne ujęcia z gopro iphone drona itp. Idealny kanał żeby poczuć klimat Chorwacji a zwłaszcza prowincji czyli Peljesac. Dla tych którzy planują jechać pierwszy raz, którzy jeżdżą regularnie co roku lub dla tych którzy po prostu chcą się oderwać od codziennego zgiełku i pochillować przy super materiałach znad Adriatyku.
Michał na dar opowiadania i przyciągania do siebie ludzi że słuchając i oglądając go człowiek od razu zaczyna planować urlop. Wczoraj odbył się 2.5h live z Michałem i było ponad 150 osób.
Dla mnie na tą chwilę to bezwzględnie topowy kanał PL na youtube o tematyce wakacji w Chorwacji. Polecam obejrzeć chociaż jeden odcinek bo gwarantuję, że wciągnie Was na dłużej
Jeszcze chyba nie było przywołanego kanału "LECHU PODRÓŻUJE". Nagrywa z całej Chorwacji ale ostatnio głównie z Peljesca, ma kilkaset filmów. Kanał powinien szczególnie podpasować osobom które lubią zwiedzać jeżdżąc na rowerze. Bardzo fajny klimat tych filmów i gość przymierza się do kupna domu, więc filmów będzie tylko więcej.
Są jeszcze dwa kanały które mam wrażenie dublują filmy bo są one łudząco podobne, chyba mąż i żona wrzucają każde na swoim kanale. "Bałkańskie klimaty" i "Nasze podróże Edu PL"