Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kanał Limski - punkty widokowe

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tygrys_8
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tygrys_8 » 02.07.2010 09:50

Witam,

Pierwszy raz będę w okolicy Kanału Limskiego - przejrzałam Forum i widziałam wiele wspaniałych zdjęć z super widokami.

Chciałabym też pooglądać takie piękne widoki, ale sama nie mogę znaleźć za wiele opisów i map dlatego proszę o informacje o ciekawych punktach widokowych nad Kanałem Limskim. W szczególności chodzi mi o takie gdzie można jak najbliżej podjechać samochodem lub takie gdzie łatwo jest dojść - szczególnie z małym dzieckiem.

Prosiłabym też o opis i instrukcje jak i gdzie najlepiej dojechać do Kanału Limskiego aby móc podziwiać piękne widoki gdzie zostawić samochód i jak dojść).

Jeżeli ktoś z Cromaniaków ma mapkę byłabym wdzięczna - ja mam tylko mapę ogólną na której nie za wiele widać.

Byłabym wdzięczna również za propozycje różnych ciekawych miejsc, plaż, jaskiń, zabytków, itp. które warto zobaczyć nad Kanałem Limskim lub w okolicach.

My będziemy w Poreciu i planujemy wycieczkę nad Kanał Limski.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.07.2010 10:07

arek_sosnowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek_sosnowiec » 14.07.2010 13:14

Co warto zobaczyć? Kliknij ten link: forum/viewtopic.php?t=27848

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone