sicret napisał(a):chcieli dobrze, a wyszło jak zwykle
Biorąc pod uwagę stan naszych dróg - cokolwiek nie wymyślą, to będzie źle...
W trosce o "bezpieczeństwo" kierowców wymyślili fotoradary...bo na zachodzie też tak jest
sicret napisał(a):chcieli dobrze, a wyszło jak zwykle
.png)
alessandro1977 napisał(a):sicret napisał(a):chcieli dobrze, a wyszło jak zwykle
Biorąc pod uwagę stan naszych dróg - cokolwiek nie wymyślą, to będzie źle... ...
waldis napisał(a):19 z nich to polskie drogi.
.png)
barti75 napisał(a):dzięki alessandro i waldis za wszelkie info trochę też poczytałem i jak przed południem byłem zdecydowany na Mio to teraz mam już totalną rozkminę pomiędzy dwoma modelami a mianowicie:
nr 1 za 359zł
nr 2 za 390zł
i jak do południa nr 1 był faworytem, po przeczytaniu kilku artykułów oglądnięciu testów, to już nie wiem, choć wielkość przemawia raczej za 1 bo różnica cenowa w zasadzie żadna, to jakoś tak bardziej mi się widzi 2.
.png)
skylogg napisał(a):nagły wzrost ceny z 499 zł (MediaMarkt) na 569 zł mnie ostudził
.png)
barti75 napisał(a):i po ptakach kupione, dokładnie przed chwilą tu coś takiego i tak długo walczyłem sam ze sobą
.png)
alessandro1977 napisał(a):barti75 napisał(a):i po ptakach kupione, dokładnie przed chwilą tu coś takiego i tak długo walczyłem sam ze sobą
Dałeś się namówić jednak ?![]()
Cóż - myślę, że dobrze zrobiłeś i dołączysz do grona zadowolonych użytkowników tego sprzętu...![]()
Ja też dałem się namówić bardziej doświadczonym użytkownikom i teraz sam to polecam
.png)
GREG_G napisał(a):Ja jeżdzę z MIO 358 - bardzo dobra jakość nagrań. A w zeszłym tygodniu w motorze lub autoświecie był test kamerek HD do samochodów. Ten model MIO zajął drugie miejsce, ale pierwsze zajęła jakaś kamerka z GPS za 1300zł?