Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam ... Moim ulubionym kabaretem jest Kabaret moralnego niepokoju uwielbiam ich ... Robert Górski powala na kolana w skeczu ( Wizyta księdza ) . A jaki jest wasz ulubiony Kabaret :lol
...a u nas choc wesoli narud kabaretu nigdy nie bilo tak jak w Polsce....
a wielka szkoda....ostatnio jes Večernja szkola i kilka lat temu Goge blandinka ale to nie to.....
Leon : ) , ostatnio słyszałem ze Ani mru mru i inne polskie Kabarety w tym mój ulubiony morlanego Niepokoju robią trasy po europie jak dobrze pamiętam ANi mru Mru byli w jakimś większym Angielskim mieście .. chyba Newcastle ale nie jestem pewnien , wiec nie martw się napewno w Splicie zawitają Pozdrawaim
Leon napisał(a):...a u nas choc wesoli narud kabaretu nigdy nie bilo tak jak w Polsce.... a wielka szkoda....ostatnio jes Večernja szkola i kilka lat temu Goge blandinka ale to nie to.....