Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakis pomysł....

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mikolaj
Odkrywca
Jakis pomysł....

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikolaj » 08.01.2012 20:54

Hey ludziska !!!

Cro zaliczywszy już dwa razy - Promajna i Rogoźnica, w tym roku nie mam pomysłu ani żadnych fajnych namiarów :( możne pomożecie szukam czegoś dla ok.7 osób. bliżej Makarskiej ale coś mniejszego (bez różnicy czy jeden czy trzy apartamenty)...H..E..L..P... :)
sprynia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sprynia » 08.01.2012 20:55

Odezwij się do mnie po 4. lutym.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrav
MartaW
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MartaW » 15.01.2012 22:38

Mikolaj napisał(a):Hey ludziska !!!

Cro zaliczywszy już dwa razy - Promajna i Rogoźnica, w tym roku nie mam pomysłu ani żadnych fajnych namiarów :( możne pomożecie szukam czegoś dla ok.7 osób. bliżej Makarskiej ale coś mniejszego (bez różnicy czy jeden czy trzy apartamenty)...H..E..L..P... :)

Hej Mikołaj polecam apartamenty Mira w miejscowosci RUSKAMEN: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link , ogólnie polecam riwierę Omis i takie miejscówy jak Medici, Marusici, Mimice, Pisak - spokojne miejscowosci - super dla rodzin z dziecmi... a jesli szukacie rozrywkowych , ale pięknych miejsc to polecam na riwierze Makarskiej - miejscowosc Baska Voda,
pozdrawiam
MartaW
Mikolaj
Odkrywca
HEjka :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikolaj » 16.01.2012 18:28

Pisałem już tam i raczej zajęte :( potrzebuje apartamenty dla 7 osób :P

...ale dzięki :)
MartaW
Podróżnik
Re: HEjka :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) MartaW » 16.01.2012 19:20

Mikolaj napisał(a):Pisałem już tam i raczej zajęte :( potrzebuje apartamenty dla 7 osób :P

...ale dzięki :)

tu jeszcze , z tym ze straszna drożyzna.;( - apartmani-kristic.com

i tu fajna wyszukiwarka zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link zakładka Wille i wstawiasz "ptaszek" przy basenie i szukasz.

pozdro
MartaW
Mikolaj
Odkrywca
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikolaj » 16.01.2012 20:15

Na basenie specjalnie mi nie zależy, skoro mam piękne morze :) Wolałbym swobodny dostęp do grilla i taras z widokiem... pięknym :) ...i żeby jeszcze cala siódemkę w jednej willi zmieścić :)
MartaW
Podróżnik
Re: :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) MartaW » 16.01.2012 20:38

Mikolaj napisał(a):Na basenie specjalnie mi nie zależy, skoro mam piękne morze :) Wolałbym swobodny dostęp do grilla i taras z widokiem... pięknym :) ...i żeby jeszcze cala siódemkę w jednej willi zmieścić :)

Ups, moja pomyłka... prowadzę równocześnie rozmowę z innym forumowiczem, a on własnie szuka apartamentów z basenem, bo z dzieciaczkami jedzie itp
Ale link do apartamentów w Cro jak najbardziej polecam.;)
Mikolaj
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikolaj » 16.01.2012 21:57

szukam,szukam i szukam..... już sił brakuje :P jak narazie Brela lub Podgora co Ty na to ??
MartaW
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MartaW » 16.01.2012 23:16

Mikołaj, a czego oczekujecie, na co nastawiacie się przy wypadzie do Cro..?;) Rozrywka, imprezowanie czy może spokojne plazowanie i zwiedzanie obiektów wpisanych na listę UNESCO.?;) A co z ceną? Czy cena nie gra roli?

Brela jest ok, choć zazwyczaj dość droga (ceny zakwaterowania mam na myśli) , ze tak powiem "dystyngowana"..;) Mam tu takie oferty co do Breli:

- 1. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link apartament 6+1,
- 2. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link również ap 6+1,
- 3. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ap 5+2
- 4. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link apartmani 4+3.

Jeśli chodzi o Podgorę to polecałabym to miejsce dla ludzi, którzy poszukują spokoju, względnego wyciszenia, dla rodzin z dziecmi..
apartamenty Podgora:

- zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Polecam też Tucepi:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link -dla 7 osób+dwie łazienki.;)

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link,

sprobuj tez poszukać przez zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
MartaW
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MartaW » 16.01.2012 23:23

A my w minione wakacje byliśmy w m. Mimice (riwiera Omiś) , super plaża, choć zejście na nią nieco strome :roll:
W 2012 obieramy kierunek Peljesac.;)
Mikolaj
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikolaj » 17.01.2012 19:22

Hmm... czego oczekujemy... Chcielibyśmy powtórzyć ostatnie wakacje w Promajnie i właśnie takiego urokliwego miasteczka szukam - morze+góry - było fantastycznie!!!
Cena oczywiście gra oooogromną role - nie dam więcej niż 20 od osoby, choć to i tak za dużo :P Co do imprezowania to bez przesady - dyskoteki mnie nie interesują :)

A Ty czemu akurat Peljesac ??

Pozdrawiam
MartaW
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MartaW » 17.01.2012 20:52

20 ojro :lol: czy zlotych od osoby.?

My preferujemy Dalmację.. A wybor padł na Peljesac, ponieważ w zeszłym roku nie byliśmy w Dubrowniku, Neum, a stamtąd bedzie tam rzut beretem.
Dała nam się też we znaki hałasliwa jadranka..a tam na pólwyspiw, wśród winorośli.;)
Planujemy tez wypad na Korculę, Mlijet i .. Czarnogórę.;)
Mikolaj
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikolaj » 17.01.2012 21:19

... a byłaś możne w Podorze ??? Jakieś opinie ?? Fajna miejscowość ??
MartaW
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MartaW » 17.01.2012 21:46

W Podgorze, jadąc w stronę wspomnianego przeze mnie Tucepi jest schowana w zatoczce przepiękna plaża.. W ogóle Podgora słynie z takich ukrytych perełek.;) Podobno jest to super lokalizacja do ekstremalnej jazdy na rowerze.;)
Gdzieś czytałam , ze w latach 60' miasteczko niestety znacznie ucierpiało podczas ogromnego (jak na Europę) trzesienia ziemi..
Mikolaj
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikolaj » 17.01.2012 22:05

a Brela ?? :P Wydaje mi się fajniejsza, bardziej kameralna, mniej hoteli, itd...
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone