Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakis pomysł....

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MartaW
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MartaW » 17.01.2012 22:26

Mikołaj zajrzyj tutaj forum/viewtopic.php?t=22028 , a dowiesz się co piszą CROfanatycy o Breli .;)
pozdraviam.;)
dorasoft
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorasoft » 17.01.2012 23:17

Zaglądnij zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

pozdrawiam
Motion
Autostopowicz
Re: :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Motion » 21.01.2012 11:40

Mikolaj napisał(a):a Brela ?? :P Wydaje mi się fajniejsza, bardziej kameralna, mniej hoteli, itd...

Hej ja mogę z czystym sumienime polecić Ci Brele jesli szukasz kameralnego cichego miejsca. My byliśmy tam w 2011 roku na wakacjach w dwie rodziny z z dzieciakami 9mies 1,5roku i 3 lata miałem rezerwować Villa Vania ale wzielismy ostatnie piętro z tarasem w Visnja zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Szukaj wśród willi na ul. Podrace - prosto zejście do morza i do deptaka ( zasuwałem bez problemu z moim maluchem) az do samego centrum Breli Kilka kameralnych plaż oraz publiczna - wrzuce jutro relacje z wyjazdu. Właściciele młodzi ludzie pan Ante bardzo pomocny. Apartament niestety nie jest jeszcze wyremontowany ale czysty z wygodnymi łóźkami kuchnią i kanapą w salonie (dolne apartamenty są po remoncie) jednak prywatny 70m2 taras z cudnym widokiem wynagradzał wszystko. Szukam obecnie podobnego kameralnego miejsca w innej częsci Chorwacji. Jeśli masz jakies pytania śmiało pisz prv.
MarekAqua
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarekAqua » 22.01.2012 18:04

Moge zproponować miejscowość Omiś,apartament godny polecenia,gospodarz bezproblemowy,jedynie co mnie trochę irytowało to duża ilośc osób na plaży i do tego waska,ale za to miasteczko!!!Jest co zwiedzać i polecam zamek piratów,widok na Cetinę wpływającą do morza zapiera dech w piersiach.Wklejam link który przesłał mi gospodarz.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 29.12.2012 19:42

Mikolaj napisał(a):Hmm... czego oczekujemy... Chcielibyśmy powtórzyć ostatnie wakacje w Promajnie e!!!

Możesz podesłać namiary na apart w Promajnej? Szukam czegoś sprawdzonego. Mój email jest w profiku.
Dziękuję :papa:
Mikolaj
Odkrywca
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikolaj » 29.12.2012 22:28

MartaW napisał(a):A my w minione wakacje byliśmy w m. Mimice (riwiera Omiś) , super plaża, choć zejście na nią nieco strome :roll:
W 2012 obieramy kierunek Peljesac.;)

Hejka

Jak wrażenia po ostatnim wypadzie ??

Nam się ostatnio nie udało, wiec nadchodzące wakacje na pewno w Cro - żeby się waliło i paliło :P
Zaczynam poszukiwania :)
filus1974
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) filus1974 » 31.12.2012 08:57

piekara114 napisał(a):
Mikolaj napisał(a):Hmm... czego oczekujemy... Chcielibyśmy powtórzyć ostatnie wakacje w Promajnie e!!!

Możesz podesłać namiary na apart w Promajnej? Szukam czegoś sprawdzonego. Mój email jest w profiku.
Dziękuję :papa:

Witam,

I ja poproszę o namiar na Promajnę :)

dziękuję
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Jakis pomysł.... - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone