.png)
dids76 napisał(a):siedem razy Golfem z 1998r.
.dids76 napisał(a):coolibeer napisał(a):Ja ruszam 1.07 - Ford Focus C-max 2008 (dwa razy już dojechał i liczę że trzeci też )
Ja jutro ruszam po raz pierwszy C-Maxem z 2008r. Poprzednio dwa razy Focusem z 2001r i siedem razy Golfem z 1998r.
Jeżeli C-Max sie sprawdzi tak jak pozostałe dwa to będzie super![]()
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):dids76 napisał(a):coolibeer napisał(a):Ja ruszam 1.07 - Ford Focus C-max 2008 (dwa razy już dojechał i liczę że trzeci też )
Ja jutro ruszam po raz pierwszy C-Maxem z 2008r. Poprzednio dwa razy Focusem z 2001r i siedem razy Golfem z 1998r.
Jak tam czujnik deszczu?Sam jestem ciekaw, jak Ci się to sprawdzi - powoli myślę o wymianie wysłużonej Ibizy na coś innego...
.png)
dids76 napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):Jak tam czujnik deszczu?Sam jestem ciekaw, jak Ci się to sprawdzi - powoli myślę o wymianie wysłużonej Ibizy na coś innego...
Jak na razie "ręczny" a jutro ma padaćDamy radę
![]()
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):PS: nie bierzcie tego ad personam ale te "mam nadzieję, że dojedzie" sprawiają wrażenie, że nie wierzycie we własne pojazdy![]()
walp napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):PS: nie bierzcie tego ad personam ale te "mam nadzieję, że dojedzie" sprawiają wrażenie, że nie wierzycie we własne pojazdy![]()
Za stary jestem, aby brać takie rzeczy do siebie. Gdybym nie wierzył, to bym nie wyjeżdżał albo jeździł w miarę możliwości po płaskim i autostradami, a nie pchał się na pagórki above 2500 m
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):Jakby co, to podjedź to Ci to zmienięBTW: w C-Max z tyłu są trzy pełne fotele (pytam, bo w Foce II - Focus zbudowany jest na bazie C-Max, miałem pseudo trzecie miejsce)?
PS: nie bierzcie tego ad personam ale te "mam nadzieję, że dojedzie" sprawiają wrażenie, że nie wierzycie we własne pojazdyOsobiście mam nadzieję, że wraz z Lancią Lybra SW 1.8 16v, wyczerpałem życiowy limit na jazdę lawetą...

.png)
.png)
dids76 napisał(a):coolibeer napisał(a):Ja ruszam 1.07 - Ford Focus C-max 2008 (dwa razy już dojechał i liczę że trzeci też )
.png)
.png)
Garo&Justa napisał(a):Jedziemy jak zwykle w sierpniu ale tym razem nóweczkąPóki co ma dwa tygodnie
Kia Optima SW w benzynie co lubię, do tego wtrysk pośredni a silnik wolnossący.
Ostatki takie na rynku - tylko Mazda 6 nowa ma ten silnik. To już wymarły gatunek
.png)