2016 - najprawdopodobniej moja polówka w kombi 98r.
.png)
.png)
alechandro napisał(a):A&S napisał(a):Golfy dobre auta.A&S napisał(a):I nie wiem czy znowu do Golfa nie wrócę
O tak...najlepiej w tedeiku...
A&S napisał(a):...na Cro nie polecę w tym roku!
Tylko pamiętaj o dobrej polisie...nie oszczędzaj...
.png)
.png)
.png)
.png)
A&S napisał(a):Golfy dobre auta. Miałem kiedyś V Plus - super samochód, naprawdę. I nie wiem czy znowu do Golfa nie wrócę i takim na Cro nie polecę w tym roku!
.png)
piotrulex napisał(a):A&S napisał(a):Golfy dobre auta. Miałem kiedyś V Plus - super samochód, naprawdę. I nie wiem czy znowu do Golfa nie wrócę i takim na Cro nie polecę w tym roku!
My w tym roku pewnie 7-ką w kombiku 1,6 TDI
Auto OK
W weekend po przebiegu 10 tysi od nowości wyskoczyła pomarańczowa kontrolka z info aby sprawdzić poziom oleju. Dziś podczas wizyty w serwisie wlali mi całą litrową butelkę![]()
Ciekawi mnie jak się sprawdzi seryjna nawigacja choć tzw. Hołka raczej wrzucę do schowka
Przy mojej ciężkiej nodze od nowego spalanie wychodzi 5,9 więc sporo więcej niż deklarowana a zbiornik raptem 50l. 150-ciu nie przekraczam
.png)
KarKoz napisał(a):
Weź sobie zapas oleju na wyjazd do Cro... górki, upał, autostrady... silnikowi chce się pić
Chociaż z drugiej strony... im więcej oleju bierze tym mniej paliwa![]()
.png)
luk006 napisał(a):Tak na prędce sobie przypominam i było następująco:
1981 - Polski Fiat 125p;
1988 - Zastava 1100p;
1989 - Włoski Fiat 125 1600;
1990 - jak wyżej;
1991 - Polonez 1500;
1996 - Peugeot 505;
1998 - Peugeot 205;
2007 - Renówka Thalia;
2011 - Fiat Linea;
2013 - Skoda Roomster
2014 x 2 - jak wyżej.
W bagażniku oczywiście najważniejsze części mechaniczne + zestaw narzędzi + kanister z benzyną. Ale za to jakie mamy wspomnienia
.png)