w tym roku jak wyjazd dojdzie do skutku to się pojedzie znów Meganką I Grandtourem 2003r, 210000km
lub właśnie wcześniej opisaną Vectrą C Kombi
.png)
.png)
alechandro napisał(a):Lubicie się co niektórzy lansować...ten wątek został przeinaczony i już zaczyna się chwalenie na jakim etapia montażu dany samochód jest...przypadłość ludzi zakompleksionych, którzy szukają aprobaty i wowów u innych...jeszcze pochwalcie się chatami, co w niej macie a najlepiej wklejcie zdjęcia i podajcie adresy...nie wiem jaka jest społeczność cro ale u mnie taki lans wzbudza politowanie a nie zachwyt...

zibi.s napisał(a):...życzę więcej poczucia humoru
.png)
alechandro napisał(a):Lubicie się co niektórzy lansować...ten wątek został przeinaczony i już zaczyna się chwalenie na jakim etapia montażu dany samochód jest...przypadłość ludzi zakompleksionych, którzy szukają aprobaty i wowów u innych...jeszcze pochwalcie się chatami, co w niej macie a najlepiej wklejcie zdjęcia i podajcie adresy...nie wiem jaka jest społeczność cro ale u mnie taki lans wzbudza politowanie a nie zachwyt...
.png)
Sol-Wagon napisał(a):współczuję komuś kto kupuje fabrycznie nowego diesla ze wszystkimi tymi filtrami cząstek, wrażliwymi wtryskami i wszystkimi innymi dodatkami:)
benzyna to co innego...
jara napisał(a):Sol-Wagon napisał(a):współczuję komuś kto kupuje fabrycznie nowego diesla ze wszystkimi tymi filtrami cząstek, wrażliwymi wtryskami i wszystkimi innymi dodatkami:)
benzyna to co innego...
Tylko w benzynie obecnie króluje downsizing i bez doładowania ani rusz.
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Sol-Wagon napisał(a):współczuję komuś kto kupuje fabrycznie nowego diesla ze wszystkimi tymi filtrami cząstek, wrażliwymi wtryskami i wszystkimi innymi dodatkami:)
benzyna to co innego...
Tylko w benzynie obecnie króluje downsizing i bez doładowania ani rusz.
Taki mamy klimat
.png)