A my pojedziemy, czymś takim... choć mam nadzieję, że mężuś skończy to "podszykowanie" auta na wakacje
Rocznik 1992
Wczoraj, przyciemniliśmy szybki.
.png)
.png)
realista2 napisał(a):Nieważne czym, ważne z kim. W pięknym towarzystwie czymkolwiek, Maluchem, Tabantem, nawet Moskwiczem. Kużwa, jak nie dojadę to co z tego. Ważne żeby fajnie było.
.png)
gemišt napisał(a):Za dwa tygodnie wybieram się do Cro nową Corollą. Myślę, że jest wygodniejsza od poprzedniego samochodu, a najważniejsze, że jest na gwarancji.
.png)
areq napisał(a):gemišt napisał(a):Za dwa tygodnie wybieram się do Cro nową Corollą. Myślę, że jest wygodniejsza od poprzedniego samochodu, a najważniejsze, że jest na gwarancji.
Ładne autko ta nowa Corolka, mam wymianę samochodu w grudniu i zawitałem w tym tygodniu do salonu celem oglądnięcia i otrzymania oferty cenowej i jakie było moje zaskoczenie jak okazało się że w dieslu występuje tylko z silnikiem o pojemności 1.4 i mocy 90km...masakra chyba ktoś nie do końca wiedział co robi....szkoda![]()
Zatem nici z zakupu tego całkiem fajnego i pomijając ofertę silnikową przemyślanego autka.
.png)
.png)
bidziaq napisał(a):Skoda Fabia kombi, 1,6 diesiel, 2013r, oklejona "Tarczyński"
.png)
gemišt napisał(a):W moim wypadku silnik Diesla nie wchodzi w grę, większość tras to ruch miejski i zaraz do wymiany filtr cząstek stałych.
Nie robię dużych przebiegów, najdłuższe trasy to wyjazdy do Cro.... Mam więc Corollę z silnikiem 1,6 i to jest dla mnie wystarczające.
A podróżuje się naprawdę wygodnie.
.png)
piotrulex napisał(a):bidziaq napisał(a):Skoda Fabia kombi, 1,6 diesiel, 2013r, oklejona "Tarczyński"
My chyba Hyundai i30 CRDI oczywiście kombi, 1,6TD, 2012 też oklejony (nie Tarczyński)
Nie ma to jak służbowechoć szkoda, że moja karta paliwowa nie działa za granicą