Tomek W napisał(a):Bandzior! Fajny.
U nas się zwał Kwadrat
.png)
realista2 napisał(a):Ja posuwam do cro chyba najbardziej nietypowym autkiem. Niby to tylko e 39, ale za to w wersji lekko opancerzonej. Kupiłem go okazyjnie i początkowo bawiło mnie, że taki inny, ale szybko wyszły jego wady. Ciężar który przekładał się na zużycie paliwa i osiągi i najgorsze, te grube szyby których nie można było otwierać. Wywaliłem to i owo, ubyło dobrą tonę i da się jeździć. Parę wzmocnień jednak zostało. To takie info dla tych z forum którzy nie wiedzieć czemu źle mi życzą, mimo, że z natury gołębiego serca jestem.
PS. jeszcze parę moich postów na forum i będę chyba zmuszony wrócić do pierwotnej wersji.
.png)
hrupek666 napisał(a):luk006 napisał(a):I teraz Panie Hrupek spróbuj wykonać manewr hamowania z 80 km/h w aucie z ESP i bez ESP na śliskiej nawierzchni omijając przy tym przeszkodę,
Powiem ci panie Luk006 wiesz że dzwonią ale nie wiesz gdzie![]()
Taki temat to raczej ABS chyba żeby bez hamowaniato wtedy ESP ale jak zachowasz jak ty to napisałeś
luk006 napisał(a):zimną krew
i nie zrobisz tegoluk006 napisał(a):że wciskasz hamulec w podłogę zapierając się o oparcie fotela.
Tylko przypomnisz sobie fizykę i podejmiesz walkę jesteś w stanie sobie porazić, tak jak ktoś wcześniej napisał nie można doprowadzić do poślizgu, a w autku z przednim napędem w zakręcie na śliskim wystarczy zdjąć nogę z gazu i jedziesz bokiem i jest taka zasada w sportach motorowych musisz się dohamować przed zakrętem a nie w trakcie.
Skądś się to wzięło![]()
Ja kończę dyskusje jakoś staram się myśleć co robię za kółkiem od parunastu lat i nawet rowu nie zaliczyłem może fart, oby tak dalej.
Mam dwa auta oba z ESP oba przedni napęd jeden 250 konna turbo benzyna oprócz mnie czasami jeździ moja żona i ona sobie chwali wszystkie systemy wspomagające kierowcę zwłaszcza zimą.luk006 napisał(a): bez pasów
Ja je zapinam zawsze one też mogą pomóc w omijaniu przeszkody
luk006 napisał(a):to wyłącz je sobie - pewnie stówka lub dwie w lepszym warsztacie i znów masz samochód dla wyjadacza bez ESP.
Wystarczy wyjąć bezpiecznik, a te stówki wydać na np piwo i wypić twoje zdrowie.
.png)
.png)
jara napisał(a):hrupek666 napisał(a):alias21 napisał(a):Myślę że Forda Focusa ST .....
Silnik trafiłeś ale nie ta marka, forda mam w dieslu ale Mondeo
Vectra. Z kamerą?