Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakim autkiem do Cro?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
coobah
Croentuzjasta
Re: Jakim autkiem do CRO

Nieprzeczytany postnapisał(a) coobah » 18.04.2014 00:50

jako właściciel mniejszej siostry czyli Xsary Picasso uważam, że C8 sprawdzi się idealnie :)
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 18.04.2014 08:56

C8 duże auto , poprzednio miałem vana kia carnival i raz na autostradzie w cro gdzieś w górach tak zawiało że myślałem że mi szyby wywali - duże auto jest czułe na takie powiewy.....a teraz C5 - super komfortowe auto !!!
piotr. z
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr. z » 18.04.2014 13:11

W zeszłym roku Dacia Duster 1.6 LPG w okolice Trogiru, w tym roku Ruškamen- tą samą furą :)
Dla czterech osób (2+2) wystarcza. Chociaż chciało by się aby pod machą ze 30 kucyków więcej siedziało no ale taka polityka firmy :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.04.2014 13:53

Art_Ed napisał(a):A czy jechał ktoś Citroenem C8 ?
Ciekawy jestem jak się sprawuje?

A o co pytasz?
pitern77
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pitern77 » 18.04.2014 23:04

pitern77 napisał(a):
te kiero napisał(a):
pitern77 napisał(a):Jeep compas 2,2 crd ale gdzie to nie wiem bo w ciemno, ale na pewno środkowa dalmacja

jak dobry compas to byle gdzie, wszędzie trafione będzie :oczko_usmiech:

No ba tylko rakijbrak

I drugiego kierowcy :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.04.2014 08:24

Dwa razy ford focus combi i było ok. W tym roku Astra H Hatchback i nie wiem czy dam sie radę zapakować. :mrgreen:
Emeren
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Emeren » 26.04.2014 11:56

ma77 napisał(a):Dwa razy ford focus combi i było ok. W tym roku Astra H Hatchback i nie wiem czy dam sie radę zapakować. :mrgreen:

Jeżeli miałeś chociaż drobne kłopoty z zapakowaniem się do Focusa Kombi to z Astrą nie dasz rady :mrgreen: ... ale życzę powodzenia :mrgreen: ... w razie czego można jechać z garbem na dachu :wink:
Art_Ed
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Art_Ed » 27.04.2014 14:06

anakin napisał(a):
Art_Ed napisał(a):A czy jechał ktoś Citroenem C8 ?
Ciekawy jestem jak się sprawuje?

A o co pytasz?

Pytam o spalanie , awaryjność, konkretnie chodzi o benzynę 2.0
Do tej pory jeździłem Laguną 1,8 16v z 2000 r w benzynce i muszę powiedzieć że sprawdzała się rewelacyjnie, a teraz zachciało mi się Citroena C8 i zastanawiam się czy nie robię błędu
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 27.04.2014 17:47

ma77 napisał(a):Dwa razy ford focus combi i było ok. W tym roku Astra H Hatchback i nie wiem czy dam sie radę zapakować. :mrgreen:

My byliśmy również i astra tyle że F i w kombiaku. Wpięliśmy sietkę odgradzajacą bagażnik, ściągnęliśmy roletę i pakowalismy po sufit. Cały sprzęt campingowy z 2 namotami włacznie :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.04.2014 06:36

Emeren napisał(a):Jeżeli miałeś chociaż drobne kłopoty z zapakowaniem się do Focusa Kombi to z Astrą nie dasz rady :mrgreen: ... ale życzę powodzenia :mrgreen: ... w razie czego można jechać z garbem na dachu :wink:

Miałem i to spore kłopoty z zapakowaniem się do forda, rok temu miałem jak to nazwałeś nawet "garba" na dachu.Ale mam nadzieję że to będzie dobry moment żeby małżonka zrozumiała że wystarczy zabrać parę majtek i podkoszulków a nie połowę domu.(a jak sie nie uda to zawsze zostanie ford w zapasie tylko że bez klimy :? )

piotrulex napisał(a):My byliśmy również i astra tyle że F i w kombiaku. Wpięliśmy sietkę odgradzajacą bagażnik, ściągnęliśmy roletę i pakowalismy po sufit. Cały sprzęt campingowy z 2 namotami włacznie :)

Na szczęście nie jedziemy na kemping bo pewnie musiałbym w tedy jechać jelczem żeby to wszystko spakować :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.04.2014 13:38

Art_Ed napisał(a):Pytam o spalanie , awaryjność, konkretnie chodzi o benzynę 2.0
Do tej pory jeździłem Laguną 1,8 16v z 2000 r w benzynce i muszę powiedzieć że sprawdzała się rewelacyjnie, a teraz zachciało mi się Citroena C8 i zastanawiam się czy nie robię błędu

Jeżeli o benzynie mowa to niestety nie pomogę.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 28.04.2014 13:54

No way. Nie wiem ile osób, ale od razu proponuję wziąć pod uwagę box. :wink:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 28.04.2014 14:01

Qrcze, to ja jakiś nienormalny jestem bo się do hatchbak-a pakuję i to bez garba :oczko_usmiech: :mrgreen:
Tylko według mnie ilość rzeczy zabieranych do Cro przez kobiety rośnie proporcjonalnie do miejsca w bagażniku. Zawsze jeździmy tym samym samochodem i obojętnie czy jedziemy w trójkę czy w czwórkę bagażnik zawsze jest do pełna załadowany i założę się że jakbym miał box-a na dachu to też by był pełny :oczko_usmiech: :mrgreen:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 28.04.2014 14:05

dids76 napisał(a):Qrcze, to ja jakiś nienormalny jestem bo się do hatchbak-a pakuję i to bez garba :oczko_usmiech: :mrgreen:
Tylko według mnie ilość rzeczy zabieranych do Cro przez kobiety rośnie proporcjonalnie do miejsca w bagażniku.

Ty raczej jesteś normalny.
Ale nie widziałeś mojej listy.
(nie jestem kobietą) :mrgreen:
danoxxx
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) danoxxx » 01.05.2014 07:00

2012 bibinje vw sharan 1999 1.9 tdi
2013 rogożnica seat alhambra 2004 1.9 tdi
2014 turanj również seat alhambra
mam nadzieje ze bez dodatkowych przygód w razie czego asistans wykupiony
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Jakim autkiem do Cro? - strona 289
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone