Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Accord 2.0i '97 140km LPG pierwszy raz tym autem, wcześniej ze znajomymi samochodem z wypożyczalni, mam nadzieję że obędzie się bez niespodzianek jak dotychczas to bywa.
W 2003 założyłem ten temat... trochę czasu zleciało. W tym roku po raz 8 do Cro. Prawdopodobnie pojedziemy białym VW Multivan lecz jest teraz w warsztacie, ponieważ zakładam mu klimę. Jeżeli nie zdążą się z tym uporać to polecimy VW Eos Cabrio, trochę ciasno ale mam nadzieję, że Multivan będzie gotowy.
A my pierwszy raz Toyota Avensis kombi '04.Zobaczymy jak sie spisze w tak długiej trasie, jak dotąd to jeździłem tak ok 350km za jednym razem , a teraz 1100 (z opolskiego na Ciovo-Mastrinka).
Grzesiek21 napisał(a):Haha Ja właśnie 1szy raz w tym roku jadę autem na Chorwację i zobaczymy jak się pomieszczę W sumie 4 osoby to trochę bagażu będzie.
w A4 nawet kombi szału z pojemnością bagaznika nie będzie
ja sie ledwo mieszcze w pasku kombi z boxem dachowym ....
scood74 napisał(a):ja sie ledwo mieszcze w pasku kombi z boxem dachowym ....
Poważnie?!?! To co Ty tam wieziesz??
5 lat temu, gdy pierwszy raz jechałem w okolice Puli na Istrii spakowałem się wraz z całą 4-osobową rodziną do Fiata Panda i to bez bagaży na dachu...
maciek1956 napisał(a):Iggy--pewnie zgrzewek wody nie wiozłeś
Fakt - na Istrii żłopaliśmy wodę z kranu - zresztą za radą Chorwatów, którzy też tak robili W tym roku także nie będę targał wody. Co najwyżej dzbanek z filtrem wezmę.