Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Srebrna Alfa Romeo 156 JTS 2.0.Właściwie już od ostatniego wyjazdu w sierpniu ub.r.Początkowo wydawało się,że kolejna Brava zostanie zgodnie z przemianą pokoleń zamieniona na Stilo.Ale nie mogłem się oswoić z brzydotą Stilo.To Volkswagen a nie Fiat.I 18 sierpnia odebrałem Alfę,a 19 już pędziłem do Rovinja.
Chce poraz pierwszy jechać samochodem do cro.Mam toyote Yaris 1. 2002 r. Byłem w cro w 2001 roku autokarem.Przyznam że mam pewne lęki i obawy , ale jestem pewien że pojade tam już w lipcu.
Wielki respekt dla maluchowca i wartburgowca Ja na razie bylem autokarem Ale na kempingu widzialem Czecha, ktory do Sibenika dojechal na oko 20-letnia podrdzewiala Ładą.. Co by nie mowic, poczulem do goscia szacunek i podziw [za odwage ]
Mniemam, ze klimy nie mial, no chyba ze 4-okienna window-klime mozemy uznawac za klime Pozdrawiam serdecznie
Neideck napisał(a):Chce poraz pierwszy jechać samochodem do cro.Mam toyote Yaris 1. 2002 r. Byłem w cro w 2001 roku autokarem.Przyznam że mam pewne lęki i obawy , ale jestem pewien że pojade tam już w lipcu.
My jezdzimy Toyota Corolla i to nie po autostradach.nigdy nie mielismy zadnego problemu.A przezyla ona wiele, mozesz zobaczyc zdjecia na Waszej Chorwacji przejazd przez Mali Alan Pozdrowienia i szerokiej drogi
My jedziemy niebieskim Suzuki Vagon R+ (taki trochę podobny do Opla Aquilla- nie wiem, jak się to pisze). Samochód bez klimatyzacji, ale myślę, że damy radę
aguszak napisał(a):My jedziemy niebieskim Suzuki Vagon R+ (taki trochę podobny do Opla Aquilla- nie wiem, jak się to pisze). Samochód bez klimatyzacji, ale myślę, że damy radę
W zeszłym roku też Daewoo, tyle że Matiz.
A w tym roku Renia Thalia Alize (nareszcie nie będę utykał betów we wszystkie dziury i zagłębienia w karoserii, no i klimaaaaaaa)
no jasne - oczywiście należę do grona wielkich fanów polskiej motoryzacji z napędem ekologicznym również z powodów ekonomicznych .
Ja byłem NIM dwukrotnie i było bardzo Ok