Gdzie w różnowiekowym składzie pierwszy raz?
napisał(a) anula170 » 24.02.2016 14:22
Witam serdecznie! Mam nadzieję, że w odpowiednim miejscu założyłam ten wątek. Zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc. Już od dłuższego czasu przeglądam różne miejsca szukając coś odpowiedniego i im więcej czytam tym trudniej się zdecydować. Jedziemy pierwszy raz do Chorwacji. Próbuję znaleźć coś, co usatysfakcjonuje wszystkich. Jedziemy w dwie pary, pierwsza młodsza ma dwoje dzieci- 7 i 2 lata, rodzice chcieliby apartament nad samym morzem z ładną plażą, tak żeby można było położyć spać dziecko i nie być zmuszonym siedzieć w apartamencie. Druga para to my, starsi z córką 21 lat i drugą 13 lat. I tu chcielibyśmy, żeby były jakieś atrakcje dla starszej na wieczory- jakieś kawiarenki, potańcówki, żeby nie była uwiązana przy nas i się nie nudziła wieczorami. Do tego fajnie by było, żeby coś ciekawego zobaczyć. Myślałam o Południowej Dalmacji, przejrzałam masę kwater, naczytałam się, ale przyznam że ciężko mi było coś znaleźć. Dodam, że nie jesteśmy sztywni w wyborze, nigdy nie byliśmy w Chorwacji więc myślę, że wszędzie nam się spodoba. A może ktoś ma coś sprawdzonego lub podpowie gdzie szukać? Z góry dziękuję za wszelką pomoc