Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak rezerwować wcześniej toz głową.Nie dla jadących w ciemno

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bahama
Cromaniak
Jak rezerwować wcześniej toz głową.Nie dla jadących w ciemno

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 04.08.2010 20:19

Jestem trochę przerażony tym co czytam od jakiegoś czasu na cro.pl...
Zamówiłam/em apartament a tam zamiast tarasu kraty w oknach, zamiast sypialni łóżka podparte cegłami 8O ! Szok !

a wystarczy skorzystać z biur z kilkudziesięcioletnią tradycją, które oferują wynajem apartamentów (adrialin, interhome, interchalet itd. ) .

Ludziska, sprawdźcie, tam przepłacacie za rezerwacje ze 30 euro, a do tego oferty czasem dużo tańsze. Czyli w sumie wychodzi nawet mniej !

Skąd wy bierzecie te rezerwacje ? W biurach można przynajmniej reklamować (choć nigdy nie musiałem).
Ostatnio edytowano 04.08.2010 20:46 przez Bahama, łącznie edytowano 1 raz
dasuch
Cromaniak
Re: Jak rezerwować wcześniej toz głową.Nie dla jadących w ci

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 04.08.2010 20:40

Bahama napisał(a):Jestem trochę przerażony tym co czytam od jakiegoś czasu na cro.pl...
Zamówiłam/em apartament a tam zamiast tarasu kraty w oknach, zamiast sypialni łóżka podparte cegłami 8O ! Szok !

a wystarczy skorzystać z biur, które oferują wynajem apartamentów z kilkudziesięcioletnią tradycją (adrialin, interhome, interchalet itd. )

Ludziska, sprawdźcie, tam przepłacacie za rezerwacje ze 30 euro, a do tego oferty czasem dużo tańsze. Czyli w sumie wychodzi nawet mniej !

Skąd wy bierzecie te rezerwacje ? W biurach można przynajmniej reklamować (choć nigdy nie musiałem).

Przeczytałem ten tekst kilka razy i zrozumiałem tylko, że biura oferują apartamenty z kilkudziesięcioletnia tradycją :lol: :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.08.2010 20:46

Byłem kiedyś w Zadarze z Interhomu, dom zawsze jest tak sfotografowany, aby ukryć mankamenty. Ten dom był ok ale jak się okazało otoczenie to praktycznie plac budowy. Każdy reklamuje się tak aby przyciągnąć klientów, czy to w necie czy przez biura... Rozwiązaniem może być jazda w ciemno i szukanie tego co nam pasi. Wykonalne ale przy mniejszej ilości ludzi, przy ekipach 14-16to osobowych trudno coś znaleźć w tym samym domu czy choćby obok. Rozwiązaniem jest jazda do sprawdzonych miejsc.
Pozdrav.
Ostatnio edytowano 04.08.2010 20:47 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
Bahama
Cromaniak
Re: Jak rezerwować wcześniej toz głową.Nie dla jadących w ci

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 04.08.2010 20:46

dasuch napisał(a):Przeczytałem ten tekst kilka razy i zrozumiałem tylko, że biura oferują apartamenty z kilkudziesięcioletnia tradycją :lol: :lol:

1:0 dla Ciebie !
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 04.08.2010 20:48

Bocian napisał(a):Byłem kiedyś w Zadarze z Interhomu, dom zawsze jest tak sfotografowany, aby ukryć mankamenty. Ten dom był ok ale jak się okazało otoczenie to praktycznie plac budowy.

No ale dom był OK ? Czyli wakacje się udały.
Zawsze sobie można pomóc Google Earth na przykład.
Ostatnio edytowano 04.08.2010 20:53 przez Bahama, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.08.2010 20:53

Były to najsłabsze wakacje w Cro. Nie ze względu na dom ale ze względu na otoczenie, plażę i czystość wody w okolicach Zadaru... Poza tym ja nie miewam nieudanych wakacji w Cro... :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje