Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jak poderwać przystojnego chorwata?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marta student
Plażowicz
jak poderwać przystojnego chorwata?

Nieprzeczytany postnapisał(a) marta student » 07.07.2006 14:30

Mam pytanko, chorwaci wolą brunetki czy blond dziewczyny?Bo u nas panowie to raczej w jasnowłosych kobietkach gustują. :) :) :) :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.07.2006 16:01

Jak bedziesz pisać Chorwaci z małej litery to szanseee marneee!!!
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 07.07.2006 18:51

A Polacy to nie fajni ?? :D :D

Mnie osobiście Chorwaci nie bardzo ;) ...

A tak prawie poważnie, większość nacji południowych bardzo chwali sobie urodę blondynek o słowiańskim typie :D :D bo zresztą "faceci" ogólnie wolą blondynki .... i nie chodzi tu wcale tylko o kolor włosów ;)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.07.2006 20:03

Aneta!! no no!! nie wszyscy ida na łatwiznę z tym lubieniem "blondynek" to tak jakby powiedzieć , że Wy lubicie tylko tych Bradów Pitów i innych Orlando Blumów!! Widzę że znasz tylko facetów co to ida na łatwizne, Na nastepnym zjeździe u Pietro Ci to wytłumaczę!! :D A jak sądzisz Marta to blondynka?? :wink: :wink: A rude??!! Tez fajne!!! Choc niektóre tez blondi. Widziałas moja Renia też blondi a tyle ma rozumu że juz tyle lat ze mna wytrzymuje!! Bocian
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.07.2006 20:07

normalnie podpadasz mi Aneta!! Nie dość , że juz Cro Ci się nudzi to jeszcze to... :D :D :D
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 07.07.2006 21:10

Twoja Rena to co innego. :D :D

Przy okazji, pozdrów ją od nas :)

No fajnie, odezwał sie jeden myślący facet :)) :D :D
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 08.07.2006 22:44

...marta z poderwaniem chorwata nie bendziesz miala zadnego problemu...
tylko sie zachowuj ciut inaczej niz chorwatki i masz sukces na 100%
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 08.07.2006 22:53

Leon napisał(a):...marta z poderwaniem chorwata nie bendziesz miala zadnego problemu...
tylko sie zachowuj ciut inaczej niz chorwatki i masz sukces na 100%

oooo, zaintrygowales mnie, ciut inaczej niz chorwatki czyli jak?? 8) :wink:
Ostatnio edytowano 08.07.2006 22:54 przez ilusil, łącznie edytowano 1 raz
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 08.07.2006 22:53

Leonie zdradź tajemnicę jak zachowują się chorwatki?
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 09.07.2006 13:02

Drogie panie,co Was tak urzeka w Chorwatach?Z calym szacunkiem dla nich,przeciez u nas cala masa przystojniaczkow,wystarczy wlaczyc TV.Giertych,troche bedzie kark bolal podczas calowania,ale bynajmniej zaden gej nie bedzie sie krecil w okolicy,albo taki Lepper,nawet w nocy trafisz do niego po jego krawacie...a opalenizna ,ach ten Andrzej.A pan Gosiewski,raczki troche przykrotkie ,ale pewnie sprawne ,ze az milo.Tylko wybierac......................................wlasnie moja zona powiedziala,ze Chorwaci sa przystojni.............za rok jedziemy na Kamczatke.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 10.07.2006 17:05

Chorwaci spokojnie biorą się na wędkę,tym bardziej ,że Chorwatki nie wędkują :wink: Mozna pogadać o rybach i ewentualnie przygotować do konsumpcji razem.
Obrazek
Ale ponętna Polka na wczasach jest bardzo przewrotna :wink:
Przygotowuje ryby wspólnie z Chorwatem,gdy
mąż wyjechał naprawić alternator do Splitu .
Mąż wczesniej wraca z naprawy :wink:
Przekonał się o tym pewien Chorwat w Drasnicach :D
Obrazek
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 10.07.2006 17:41

Ja napiszę inaczej... :lol: Zwróciłem uwagę, że nie zawsze Chorwatki dorównują urodą Polkom... Żona na to : "co ty się za innymi oglądasz ???!!" :D
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 10.07.2006 19:52

Bahama napisał(a):Ja napiszę inaczej... :lol: Zwróciłem uwagę, że nie zawsze Chorwatki dorównują urodą Polkom... Żona na to : "co ty się za innymi oglądasz ???!!" :D

:lol: :lol: :lol: :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 10.07.2006 20:08

Bahama napisał(a):Ja napiszę inaczej... :lol: Zwróciłem uwagę, że nie zawsze Chorwatki dorównują urodą Polkom...

Podlizuch. :D :D :D
ellla
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ellla » 10.07.2006 20:18

marta student napisał(a):Mam pytanko, chorwaci wolą brunetki czy blond dziewczyny?Bo u nas panowie to raczej w jasnowłosych kobietkach gustują. :) :) :) :)

jak wiekszasc facetów wola blondynki,ale raczej te naturalne ha ha wiem to od prawdziwego Chorwata, a "jak poderwać przystojnego chorwata?' to hm Polki bardzo sie podobaja...zycze powodzenia :P
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne