Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ja Już Durnieję....

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 16.04.2009 14:02

jorgus111 napisał(a):PS. Jolamik - nazwy miast wypadałoby pisać z dużej litery :twisted:

jak się jest w pracy to nie ma czasu na wcisniecie shifta :lol:

Krystof napisał(a):jak się już dyma z północy Polski te 1200 km, to aż szkoda nie dodymać trochę dalej, a warto bardzo! ze względu na Split, widoki, wodę i jej czystość i cieplejszość :wink:

no kochani ode mnie jest - co prawda przez niemcy, ale za to szybciej - do zadaru 1700 km na map24 sprawdzałam własnie 8) ale róznica w czasie dojazdu do zadaru i okolice splitu to około 1,5 h roznicy :D

edit: a od nas do omisa jest 1869 km :roll:
Ostatnio edytowano 16.04.2009 14:07 przez jolamik, łącznie edytowano 1 raz
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 16.04.2009 14:05

JacYamaha napisał(a):200 w jedna i 200 w drugą - dodatkowo coś w okolicy i z +400 zrobi się +-700 :) a z dzieciątkiem bywa to różnie (czas) no i koszty. Nic na siłę.
Polecanie czegoś niżej to naprawdę ciężka sprawa - tyle tego jest, że za chwilę Zwariujesz...

ja juz się czuję jak wariatka, a jak powiem małżowi że szukam w okolicach splitu teraz to mi powie że za chwilę wymysle okolice dubrovnika :lol:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 16.04.2009 14:36

ja juz się czuję jak wariatka, a jak powiem małżowi że szukam w okolicach splitu teraz to mi powie że za chwilę wymysle okolice dubrovnika
i pewnie będzie miał rację :wink:

a propos odległości - ja dymam z Gdańska i żyję ... i co to za życie piękne!
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 16.04.2009 14:52

my ze szczecinka 8) do Kołbaskowa mamy na szczescie jakies 180 km a potem już autostrady :lol:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 16.04.2009 14:55

nooo, chłopie :wink: to ty masz ponad 2 godziny bliżej, jak nic :wink:
Bert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bert » 16.04.2009 15:17

Mam wrażenie, że Jolamik, to kobieta :)...

...posługująca się dość oryginalnym słowotwórstwem..... :wink: :P
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.04.2009 15:39

jolamik napisał(a):
jorgus111 napisał(a):PS. Jolamik - nazwy miast wypadałoby pisać z dużej litery :twisted:

W tym przypadku wciśnięcie shifta i alta jeszcze bardziej zobowiązuje :wink: :lol:
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 16.04.2009 15:52

Bert napisał(a):Mam wrażenie, że Jolamik, to kobieta :)...

...posługująca się dość oryginalnym słowotwórstwem..... :wink: :P

się zgadza tyle że sznowny małżonek tez czasem pisze 8) i w ten sposób taki z nas babochłop :lol:

powiem jeszcze ze aktualnie przegladam campy ale ceny jakies chore za malenkie mobilehomy :roll: wiec wracam grzecznie na forum i na linki tu podane :twisted:
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 16.04.2009 15:54

Janusz Bajcer napisał(a):
jolamik napisał(a):

W tym przypadku wciśnięcie shifta i alta jeszcze bardziej zobowiązuje :wink: :lol:

no alt to sie czasem gubi :lol: ale już alt i shif to przesada :lol:
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 16.04.2009 15:55

Krystof napisał(a):nooo, chłopie :wink: to ty masz ponad 2 godziny bliżej, jak nic :wink:

ależ masz rację że piszesz "chłopie" bo to "chłop" prowadzi :twisted:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 17.04.2009 07:07

jolamik napisał(a):woka dawaj namiary :twisted:

ale to będzie wyspa KRK i lokum w pensjonacie. Możesz zamówić śniadanie ale obiad już "na mieście".
Adresów kwater nie znam - nie korzystam z nich.
caipirinha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) caipirinha » 17.04.2009 08:22

woka napisał(a):

ale to będzie wyspa KRK i lokum w pensjonacie. Możesz zamówić śniadanie ale obiad już "na mieście".

A można prosić o nazwę tego pensjonatu, i ewentualnie jakieś namiary?
Z góry dziękuję
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 17.04.2009 14:07

caipirinha napisał(a):
woka napisał(a):

A można prosić o nazwę tego pensjonatu, i ewentualnie jakieś namiary?
Z góry dziękuję

Podaj adres email.
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 17.04.2009 15:21

ja też podaję adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, iw razie jakby któś jeszcze miał namiary na jakieś sprawdzone apartmany od kvarneru aż po zadar to smiało 8) osobiście nawiązałam bardzo miły kontakt mailowy z niejaką Zdenką z Novi Vinodolski, tylko musimy się poważnie zastanowić bo co prawda do morza 100m ale z planu miasta wynika żeta ulica na której jest app. jest koło portu a do plaży jest spory kawałek :roll:
no i popiasłam trochę mailii czekam :wink:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 17.04.2009 18:36

jolamik napisał(a):ja też podaję adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, iw razie jakby któś jeszcze miał namiary na jakieś sprawdzone apartmany od kvarneru aż po zadar to smiało 8) osobiście nawiązałam bardzo miły kontakt mailowy z niejaką Zdenką z Novi Vinodolski, tylko musimy się poważnie zastanowić bo co prawda do morza 100m ale z planu miasta wynika żeta ulica na której jest app. jest koło portu a do plaży jest spory kawałek :roll:
no i popiasłam trochę mailii czekam :wink:

Novi Vinodolski...są ładniejsze miejsca w Cro :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Ja Już Durnieję.... - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone