Ural napisał(a):Pozdrawiam "Starą Gwardię" Cromaniaków o ile tacy na forum są jeszcze aktywni ....
Też pozdrawiam
Uwaga kochaneńcy. A teraz wchodzi tu jeden z prawdziwych i w dalszym ciągu dość aktywnych Weteranów chorwackich i forumowych
Powtarzam, Jeden z prawdziwych Weteranów. AdamSz. Bo na forum od 22.05.2008 roku. Fala, czy też cyfra mi już nie pozwala

... Ale są tu jeszcze lepsze forumowe dziadki, o czym będzie niżej. Babć nie widzę
A ile razy w Chorwacji ?? Ho, ho, Prawdziwy Weteran chciałby napisać gdzie i kiedy, ale już zapomniał

Koło dwudziestki jeszcze panował nad statystyką, ale teraz ?? Może 30 ?? Może więcej ?? Już nie liczy.
Ale wiecie jak to jest. Starzy Weterani, już od dawna nie jeżdżą do tej naszej Chorwacji, w celach krajoznawczych. Są inne powody.
Zresztą, co to za zagranica, ta Chorwacja ??

Tam się jeździ jak do Gdańska, Szczecina, czy Kołobrzegu

...Czy ktoś w ogóle liczy, ile razy był nad polskim morzem ??
....
A wracając, do prawdziwych Weteranów forumowych. Oczywiście tych w miarę aktywnych, a nie tych których życie zmiotło
Oczywiście na pierwszym miejscu kobiety
Maslinka 02.08.2008.
Nota bene jesteśmy prawie forumowymi bliźniakami, ale jednak ja pierwszy wepchałem się na ten forumowy świat. Starszy, o jakieś 2 miechy z kawałkiem, lepszy
Dalej. Dids76. 20.08.2008. Prawie, że bliźniak z Maslinką. 18 dni młodszy
.....
I teraz uwaga
Zaczynają się nie Weterani, ale stare Forumowe Wiarusy
Romuald22 od 22.03.2007 ....
Napięcie rośnie
Martini2000. Od 07.07.2005 .....

.... Rewelacyjny staż
I teraz uwaga, Zapiąć pasy
Piotrolux .... Od 17.06.2004 .....

.... Mega rewelacyjny staż
.....
Może coś przeoczyłem. Dawać propozycje starych, prawdziwych i co najważniejsze, aktywnych Weteranów na forum
P.S. Z tego wątku wynika, że jest jeszcze Krakusowa 08.11. 2005 (raczej już nieaktywna, a szkoda). Krakusowa odezwij się chociaż dwa razy w roku
Dalej Luk006 od 19.02.2006 (zaginiony w akcji) i inni typu januszsul, itd wiatr dziejowy ich zmiótł jak liście na wietrze
Także leswac (od 2008). Raczej nieaktywny (chyba)
Janusz (globalny), ma bardzo ładny wynik (10.09.2004), ale jego nie wliczam, bo jest tu obecny zawodowo //
.....
jak jest tu jeszcze jakiś aktywny Weteran Weteranka, to dawać, prezentować się. Roczniki 2008 i niżej //