O Albanii myślałem już nie raz. Nawet rok temu szukałem miejscówki.
Jeżeli porzucę Cro to jednak na rzecz samolotu. We Włoszech byłem też autem i o ile Cro jest do tego idealne to Italia już gorzej. Znaczy się sporo dalej chcąc zobaczyć południe.
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Ale przecież możesz jechać do Włoch, Grecji czy Albanii... - te 2 ostatnie trochę dalej, ale ile po drodze... A wakacje sumarycznie (mimo większej ilości km) kosztują mnie tyle samo....Garo&Justa napisał(a):Uwielbiam HR i wakacje samochodem ale skłaniam się ku spróbowaniu czegoś innego.
Tylko nie wiem czy po 10 latach jazdy do HR będę mógł w stanie wytrzymać w hotelu gdzieś w Turcji czy Grecji
Rok temu (po 10 wizytach) powiedziałam Cro do zobaczenia... może poza sezonem się pojawię, ale nie szybko....
.png)
Jeśli jedziesz do Dubrovnika to do GR dużo dalej już nie jest, a nocleg w drodze (dla nas z południa) jest już rozsądnym wyjściem (teraz mamy w Skopje za 33 eur za 3 os) i jedziesz na spokojnie... A ze wzg. na ilość potencjalnych patroli na trasie jedziesz spokojniej (autostrady w Cro mnie aż pociąganą do szybkiej jazdy, nawet do tego zachęcam kierowcę) i mniej spalasz...amatus1 napisał(a):Grecja i Albania też nas kusi jednak z Pomorza to już potężna ekspedycja:) ale kto wie:)

Garo&Justa napisał(a):O Albanii myślałem już nie raz. Nawet rok temu szukałem miejscówki.
Jeżeli porzucę Cro to jednak na rzecz samolotu.
.png)
.png)
Garo&Justa napisał(a):O Albanii myślałem już nie raz. Nawet rok temu szukałem miejscówki.
Jeżeli porzucę Cro to jednak na rzecz samolotu. We Włoszech byłem też autem i o ile Cro jest do tego idealne to Italia już gorzej. Znaczy się sporo dalej chcąc zobaczyć południe.
.png)
piekara114 napisał(a):Ale przecież możesz jechać do Włoch, Grecji czy Albanii... - te 2 ostatnie trochę dalej, ale ile po drodze... A wakacje sumarycznie (mimo większej ilości km) kosztują mnie tyle samo....Garo&Justa napisał(a):Uwielbiam HR i wakacje samochodem ale skłaniam się ku spróbowaniu czegoś innego.
Tylko nie wiem czy po 10 latach jazdy do HR będę mógł w stanie wytrzymać w hotelu gdzieś w Turcji czy Grecji
Rok temu (po 10 wizytach) powiedziałam Cro do zobaczenia... może poza sezonem się pojawię, ale nie szybko....
.png)
.png)
A gdzie byłaś? Samochodem? My jeszcze 3 DDWkarin74 napisał(a):Ja po 7 wyjazdach do Cro w tym roku postawiłam na Grecję.
I nie pożałowałam.
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko