Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Igrane-Villa Nikola + Villa Karmelo Lulić

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
arturo72
Croentuzjasta
Igrane-Villa Nikola + Villa Karmelo Lulić

Nieprzeczytany postnapisał(a) arturo72 » 08.01.2009 12:02

Witajcie,czy ktoś był lub może wie coś o Villi Nikola,chodzi mi o położenie względem plaży i ewentualne wyposażenie,bo oferta jak i sam dom wydaje się ciekawy.Podaję link do tego domu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Na mapię oznaczony jest jako nr.22
i zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Na mapie oznaczona nr.6
Dzięki i pozdrawiam wszystkich
Ostatnio edytowano 11.01.2009 21:21 przez arturo72, łącznie edytowano 1 raz
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 08.01.2009 17:28

Arturo jak widać na mapce to dość krańcowa linia zabudowy, czyli oddalona od plaży. Ta plaża którą widać najbliżej czyli portowa nie jest najciekawszą, aczkolwiek rejon po lewej stronie fotki

Obrazek

już zdecydowanie na plus należy zaliczyć. W tej willi nie byłem, jednak samo Igrane znam. We wrześniu to bardzo dobry wybór na wypoczynek. Sporo knajp przy deptaku zaliczam na plus, bo jest wybór :P Aha zapomniałem jeszcze dopisać pieszo na plażę z tego domku na oko masz 3 minuty, powrót zajmie koło 6 :wink:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 08.01.2009 17:35

OT. Rysio, jedziesz do Arta, czy wynalazleś coś innego?
arturo72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arturo72 » 08.01.2009 18:23

Rysio napisał(a):Arturo jak widać na mapce to dość krańcowa linia zabudowy, czyli oddalona od plaży. Ta plaża którą widać najbliżej czyli portowa nie jest najciekawszą, aczkolwiek rejon po lewej stronie fotki
już zdecydowanie na plus należy zaliczyć. W tej willi nie byłem, jednak samo Igrane znam. We wrześniu to bardzo dobry wybór na wypoczynek. Sporo knajp przy deptaku zaliczam na plus, bo jest wybór :P Aha zapomniałem jeszcze dopisać pieszo na plażę z tego domku na oko masz 3 minuty, powrót zajmie koło 6 :wink:

dzięki bardzo Rysiu za porady,faktycznie zauważyłem,że fragment plaży przy zatoczce nie jest za ciekawy ale chyba strawię to i będe szedł do ładnej plaży bliżej centrum nie 3min a 6min,a wracał 12 minut ;).
Jadę w lipcu i liczę,ze Igrane nie jest tak bardzo zatłoczone jak inne Metropolie na R.Makarskiej :)
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 09.01.2009 07:25

Bardzo dobry wybór co do miejscowości . Byłam tam w lipcu 2008r. Mieszkałam kilka domów bliżej . Aż tak luźno to w lipcu nie było , plaża trochę zatłoczona była , ale nie tak jak np. w lipcu w Basce na Krk.
Najpiękniejsze w Igrane są widoki , z jednej strony okien patrzysz na piękne morze , a z drugiej na cudowne góry . Polecam wybrać się do kościoła na wzgórzu , w upale trochę męcząca wycieczka , ale przepiękne widoki stamtąd wynagradzają wszystko .
W razie pytań chętnie jeszcze o Igrane opowiem , bo mi się tam bardzo podobało , najbardziej ze wszystkich pobytów . W tym roku napewno znów będzie riwiera makarska , kusi mnie Podgora - zobaczymy .
Pozdrawiam Ewa
arturo72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arturo72 » 11.01.2009 21:20

Jeszcze jedno pytanie,bo nawinęła mi się fajna kwatera,może ktoś był w okolicy i wie czy tam jest duży ruch przed domem bo wygląda mi,że przed oknami jest parking z hotelu Punta ?Na mapie domek ten ma nr.6

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 11.01.2009 22:32

No , aż takiego wielkiego ruchu tam nie ma , ale rzeczywiscie dom znajduje się koło parkingu hotelu . Dom mieści się tak jakby na małym skrzyżowaniu .
Nie wybierałabym tego domu , aby dojść do plaży trzeba wrócić tak jakby w kierunku miasteczka , bo patrząc na mapkę to przed domem są zabudowania hotelu i tamtędy przejścia do plaży nie ma . Pewnie , że daleko do plaży nie jest , jak pisze w ofercie troche ponad 100m , mieścinka jest mała , więc praktycznie wszędzie jest blisko .
Ale jeśli podoba ci się dom , to oczywiście nie ma przeszkód , aby go wybrać .
Zajrzyj do mojej relacji z Igrane .
arturo72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arturo72 » 11.01.2009 23:26

Dzięki bardzo za podpowiedź,myślałem,ze gdzieś między hotelem jest jakaś szczelina do plaży a jednak nie ;),ale trzeba będzie spacerować dookoła bo pierwsza oferta jest bez balkonu a to jest dla mnie minus.
Ewa-Irena ?? :D relacja z Igrane jest super !!!
andreas66
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) andreas66 » 12.02.2009 14:51

Witam mam prosbe kto był w apartamencie Minca w Igrane?
Jakie warunki i czy warto tam jechać?
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 12.02.2009 14:55

andreas66 napisał(a):Witam mam prosbe kto był w apartamencie Minca w Igrane?
Jakie warunki i czy warto tam jechać?

Minca Igrane :wink:
andreas66
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) andreas66 » 12.02.2009 15:05

Szukam więcj informacji o apartamencie w MAKARSKIEJ Mlinice?Czy ktoś tam był i ma więcej informacji.?pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje