.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
EN napisał(a):Dziękuję za linki i informację, ale jeśli ktoś ma jeszcze konkretnie zdjęcia Hotelu Jokov to bardzo proszę i o info jak daleko jest od poszczególnych hoteli oraz placów zabaw dla dzieci. Mam jeszcze pytanie czy wieczorem są organizowane jakieś animacje lub inne rozrywki.Z góry dzięki wszystkim
.png)
.png)
EN napisał(a)::) mam jeszcze pytanie czy ktoś wie czy w Hotelu Jakov jest kryty basen, a jeśli nie to czy można korzystać z basenów krytych innych hotelioraz jak daleko jest do z Hotelu Jakov do placów zabaw dla dzieci (ponieważ wybieramy się z trójką maluchów 2 lat, 4 lata, 8 lat ). Przy którym hotelu z sieci Solaris jest najlepszy basen - i jaka jest odległość od Hotelu Jakov - jakoś trudno mi zlokalizować rozmieszczenie tych hoteli
proszę o wszelkie spostrzeżenia. Dzięki z góry za wszystkie informacje
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
canooe napisał(a):W twoim wypadku lepszą trasą jest jazda przez Węgry. Od Budapesztu do Sibienika - Solaris cały czas autostrada.
Moim zdaniem i po zabranych opiniach uważam iż będziesz z pobytu tam zadowolona. Hotel oraz jego otoczenie ma w większości przypadków pozytywne opinie.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Wejdź sobie na tą stronę i oblicz dla trasy szybkiej.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje