Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hotel Jakov

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
EN
Plażowicz
Hotel Jakov

Nieprzeczytany postnapisał(a) EN » 16.03.2010 17:59

Witajcie mam ogromna prośbę wybieram się na urlop do Chorwacji konkretnie do hotelu Jakov w kompleksie Solaris Sibenik proszę o informację o tym hotelu a szczególnie zdjęcia oraz czego moge się tam spodziewać i jakie rozczarowania mnie czekają. Bardzo proszę o jakąś szczegółową informację Życzliwego. Z góry dzięki za pomoc
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 16.03.2010 19:07

Było już o tym nie raz i nie dwa.. Wrzuć w wyszukiwarkę forumową a posypią się tematy...
forum/viewtopic.php?t=23876&highlight=jakov+solaris
forum/viewtopic.php?t=26570&highlight=solaris+sibenik
forum/viewtopic.php?t=14401&highlight=solaris+sibenik
forum/viewtopic.php?t=12504&highlight=solaris+sibenik
strona kompleksu
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 16.03.2010 19:18

my w tym roku zdecydowaliśmy się na hotel Andriej
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=26570&highlight= :wink: :wink:
EN
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) EN » 16.03.2010 21:10

Dziękuję za linki i informację, ale jeśli ktoś ma jeszcze konkretnie zdjęcia Hotelu Jokov to bardzo proszę i o info jak daleko jest od poszczególnych hoteli oraz placów zabaw dla dzieci. Mam jeszcze pytanie czy wieczorem są organizowane jakieś animacje lub inne rozrywki. :?: Z góry dzięki wszystkim
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 16.03.2010 21:47

EN napisał(a):Dziękuję za linki i informację, ale jeśli ktoś ma jeszcze konkretnie zdjęcia Hotelu Jokov to bardzo proszę i o info jak daleko jest od poszczególnych hoteli oraz placów zabaw dla dzieci. Mam jeszcze pytanie czy wieczorem są organizowane jakieś animacje lub inne rozrywki. :?: Z góry dzięki wszystkim

Z tej wypowiedzi wnioskuję, że nie przejrzałeś strony kompleksu hotelowego...O animacji masz w szczegółach na odpowiedniej zakładce..wystarczy przeczytać...
Pozdrawiam
EN
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) EN » 16.03.2010 22:23

dziękuję bardzo, stronę przeglądałam, ale zdjęć Hotelu Jakov jest bardzo mało( 3 szt.) i jego bliskiego otoczenia, wszyscy piszą o Ivan, Andrej, Jure ......, ale dziękuję bardzo za pozostałe linki i informację, są bardzo pomocne i przybliżają okolicę :)
EN
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) EN » 16.03.2010 23:06

:) mam jeszcze pytanie czy ktoś wie czy w Hotelu Jakov jest kryty basen, a jeśli nie to czy można korzystać z basenów krytych innych hoteli :?: oraz jak daleko jest do z Hotelu Jakov do placów zabaw dla dzieci (ponieważ wybieramy się z trójką maluchów 2 lat, 4 lata, 8 lat ). Przy którym hotelu z sieci Solaris jest najlepszy basen - i jaka jest odległość od Hotelu Jakov - jakoś trudno mi zlokalizować rozmieszczenie tych hoteli :?: proszę o wszelkie spostrzeżenia. Dzięki z góry za wszystkie informacje
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 16.03.2010 23:21

EN napisał(a)::) mam jeszcze pytanie czy ktoś wie czy w Hotelu Jakov jest kryty basen, a jeśli nie to czy można korzystać z basenów krytych innych hoteli :?: oraz jak daleko jest do z Hotelu Jakov do placów zabaw dla dzieci (ponieważ wybieramy się z trójką maluchów 2 lat, 4 lata, 8 lat ). Przy którym hotelu z sieci Solaris jest najlepszy basen - i jaka jest odległość od Hotelu Jakov - jakoś trudno mi zlokalizować rozmieszczenie tych hoteli :?: proszę o wszelkie spostrzeżenia. Dzięki z góry za wszystkie informacje

I naprawdę nie znajdujesz odpowiedzi na te pytania na stronie kompleksu? Masz mapkę, na której mniej więcej widać,co gdzie i w jakiej odległość. O krytych basenach masz w zakładce "wellnes i spa".
Pozdrawiam i zachęcam do uważnego przejrzenia tej strony.
EN
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) EN » 17.03.2010 00:20

Dziękuję za podpowiedzi, stronę przeanalizowałam, ale w moich pytaniach chodziło mi o informację od osób które były w tym Hotelu i mają swoje spostrzeżenia, strona kompleksu jest przygotowana profesjonalnie, ale rzeczywistość jest czasem inna lepsza lub gorsza. Czytałam już wcześniej o całym kompleksie i ogólną informację posiadam, interesuje mnie szczególnie hotel Jakov iż tam się wybieram w czerwcu (w ostatniej chwili okazało się iż w hotelu Ivan - nie ma już miejsc i zaproponowano nam jedynie hotel Jakov a większość zdjęć jest z całego kompleksu lub z hotelu Ivan , Jure ...... ) Interesują mnie zdjęcia turystów :P dziękuję
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 17.03.2010 08:06

A którego to czerwca się tam wybierasz? Ja zaczynam pobyt od 18.
EN
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) EN » 17.03.2010 09:27

Ja mam zerezerwowany pobyt od 26.06.2010 8) Jest to moja pierwsza wizyta w Chorwacji, więc moja wiedza o tym rejonie itp. jest żadna, wszelkie wskazówki mile widziane , będę za nie bardzo wdzięczna. Wybieramy się samochodem - tras też nie ustalona jedziemy z małopolski - konkretnie okolice Tarnowa i nie wiem czy przez Wiedeń - Słowenie, czy może Węgry :?: nie ukrywam że koszty mają dla mnie znaczenie. Proszę o jakieś wskazówki :idea:
EN
Plażowicz
Hotel Jakov

Nieprzeczytany postnapisał(a) EN » 18.03.2010 12:02

Ponawiam prośbę : czy był ktoś na ostatnich wakacjach w Hotelu Jakov (Hotel kompleksu Solaris) proszę o jakieś zdjęcia konkretnie tego hotelu i informacje o panujących tam warunkach itp. Na forum jest dużo zdjęć ale ogólnie kompleksu Solaris, a ja mile widziałabym zdjęcia konkretnie tego hotelu. Wybieramy się tam ze znajomymi i trójką małych dzieci i nie wiem czego się spodziewać. Bardzo dziękuję z góry za pomoc. Podaje też e-maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :P
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 18.03.2010 13:11

W twoim wypadku lepszą trasą jest jazda przez Węgry. Od Budapesztu do Sibienika - Solaris cały czas autostrada.

Moim zdaniem i po zabranych opiniach uważam iż będziesz z pobytu tam zadowolona. Hotel oraz jego otoczenie ma w większości przypadków pozytywne opinie. 8)

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Wejdź sobie na tą stronę i oblicz dla trasy szybkiej.
EN
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) EN » 18.03.2010 14:21

canooe napisał(a):W twoim wypadku lepszą trasą jest jazda przez Węgry. Od Budapesztu do Sibienika - Solaris cały czas autostrada.

Moim zdaniem i po zabranych opiniach uważam iż będziesz z pobytu tam zadowolona. Hotel oraz jego otoczenie ma w większości przypadków pozytywne opinie. 8)

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Wejdź sobie na tą stronę i oblicz dla trasy szybkiej.

Dzięki serdeczne za trasę :)
pirzol
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pirzol » 02.05.2010 19:22

jezeli chodzi o trase i ewentualne noclegi po drodze polecam moja mapke
;)

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

pozdrawiam
Piotr
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje