Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hotel Jakov

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Madlen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madlen » 05.08.2010 23:12

Nie wiem czy się jeszcze przydam, ale wróciłam z Solaris pod koniec czerwca. Bylismy z 2,5 letnią córką i 4,5 letnim synkiem. Nocowaliśmy w apartamentach na końcu kompleksu za campingami, natomiast śniadania i obiady mieliśmy w hotelu Jakov. Z tego co mogę napisać hotel o wysokim standardzie jak i pozostałe hotele też. W Jakov było bardzo dużo rodzin z dziećmi, w razie niepogody bawialnia dla dzieci, w recepcji darmowy internet. Duża przestronna jadalnia z możliwością posiłkowania się na tarasie. Basenu krytego nie ma, jest za to całkiem fajny basen odkryty z małym wodospadem, leżaki darmowe, ale uwaga w całym kompleksie baseny są ze słoną wodą co wg mnie jest dużym minusem. W hotelu Ivan był basen kryty. Z tego co wiem można było korzystać ze wszystkich basenów, nikt tego nie sprawdzał i nie zdarzyło nam się by choć raz ktoś nas wyprosił, a codziennie zmienialiśmy basen :)

Cały ośrodek jest dostosowany do rodzin z dziećmi. Przy każdym hotelu są baseny, jeden hotel obok drugiego z możliwością zejścia na plażę. Bardzo dużo atrakcji dla dzieci, brodziki dla maluchów przy samym morzu, kawiarenki, lodziarnie, imprezy. Po prostu raj dla dzieci. Proponowałabym zabrać ze sobą lekką spacerówkę, bo chodzenia jest dużo. Cały obiekt czysty zadbany, dużo alejek przy samym morzu, piękna roślinność, trawa. Szczerze polecam.
Za ośrodkiem campingowym znajduje się market z przystępnymi cenami. Rok temu byliśmy na Istrii i ceny tutaj na południu zdecydowanie tańsze. Obok marketu jest recepcja, z której można w razie konieczności dzwonić np. do Polski za 1,60 za min., a z komórki 5 zł,. dodatkowo jest internet oczywiście za darmo. W hotelu Jakov internet notorycznie zajęty, tutaj w recepcji ciągle wolny :)

Nie jestem zwolenniczką takiego właśnie wypoczynku ponieważ wolę dzicz i ciszę, ale dzieci były bardzo szczęśliwe i zapowiedziały, że za rok tam wracamy :)

Pozdrawiam i życzę wszystkim udanego wypoczynku, mi pozostają wspomnienia i tęsknota :)
Zainteresowanym mogę wysłać fotki obiektu, piszcie na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje