Cały ośrodek jest dostosowany do rodzin z dziećmi. Przy każdym hotelu są baseny, jeden hotel obok drugiego z możliwością zejścia na plażę. Bardzo dużo atrakcji dla dzieci, brodziki dla maluchów przy samym morzu, kawiarenki, lodziarnie, imprezy. Po prostu raj dla dzieci. Proponowałabym zabrać ze sobą lekką spacerówkę, bo chodzenia jest dużo. Cały obiekt czysty zadbany, dużo alejek przy samym morzu, piękna roślinność, trawa. Szczerze polecam.
Za ośrodkiem campingowym znajduje się market z przystępnymi cenami. Rok temu byliśmy na Istrii i ceny tutaj na południu zdecydowanie tańsze. Obok marketu jest recepcja, z której można w razie konieczności dzwonić np. do Polski za 1,60 za min., a z komórki 5 zł,. dodatkowo jest internet oczywiście za darmo. W hotelu Jakov internet notorycznie zajęty, tutaj w recepcji ciągle wolny
Nie jestem zwolenniczką takiego właśnie wypoczynku ponieważ wolę dzicz i ciszę, ale dzieci były bardzo szczęśliwe i zapowiedziały, że za rok tam wracamy
Pozdrawiam i życzę wszystkim udanego wypoczynku, mi pozostają wspomnienia i tęsknota
Zainteresowanym mogę wysłać fotki obiektu, piszcie na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

.png)