Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hotel dla psa w Poznaniu

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marcin zastava
Odkrywca
Hotel dla psa w Poznaniu

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin zastava » 13.01.2013 11:32

Witam

Szukam dla mojego pieska (Goldena) sprawdzonego hotelu dla psów w Poznaniu lub okolicy .
Nie chcę psa męczyć tak długą podróżą .

Pozdrawiam
Marcin
ania77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania77 » 13.01.2013 22:32

Nie mam w ogóle wiedzy na temat hoteli dla psów w Poznaniu, nigdy nie korzystałam z takich hoteli, bo pies zazwyczaj na wakacje (m.in. do Cro) jeździ z nami, a jeśli nie (bo np. wakacje w Turcji) - zostaje z rodziną, ale na Twoim miejscu spróbowałabym dowiedzieć się czegoś w miejscowym oddziale Związku Kynologicznego. Hotele dla psów nie są w Polsce popularne, ale zdarza się, że ludzie prowadzą takie hotele przy hodowlach, bo np. mają wolne kojce. Znam przypadek (ale blisko Poznania to to nie jest), gdzie hotel dla psów prowadzi właśnie pani, która ma hodowlę i jak się domyślam jest to dla niej taka "działalność uboczna". Hotele bywają też przy ośrodkach szkolenia psów i tu również związek może coś wiedzieć. Przy czym absolutnie nie uznałabym, że skoro hodowca i to "związkowy" to znaczy, że na pewno hotel jest ok, bo z hodowcami i z ich podejściem do zwierząt też różnie bywa, ale mógłbyś mieć jakiś punkt zaczepienia do dalszych ustaleń (np. szukania opinii o hodowli i ich podejściu do psów w necie). Aha, hotel przy szkole dla psów prowadzony jest (lub był) gdzieś na obrzeżach Wrocławia lub w okolicach Wrocławia. Może wrocławski związek kynologiczny coś by Ci poradził.

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.