Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

handball - piłka ręczna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
Re: Handball - Piłka Ręczna !!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.02.2015 18:29

Mistrzowie :)
z17343656IH,Internauci-swietuja-brazowy-medal-Polakow.jpg

A teraz- jest suis Francaise :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.02.2015 18:30

hepik napisał(a):Typowy żabojad Karabatić szaleje!

Nikt go nie kupił - od 4 roku życia mieszka we Francji.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nikola_Karabati%C4%87
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.02.2015 19:02

Francja Mistrzem Świata - BRAWO :idea:
SgwdYrEira
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SgwdYrEira » 01.02.2015 19:25

Jeśli do tej pory wydawało nam się, że mecze naszych szczypiornistów to horrory, to byliśmy w błędzie. Dziś ten gatunek został zastąpiony czymś czego jeszcze nie potrafię nazwać. Jedno jest pewne, horror przy nim to Mały Miki ;)
Zastanawiam się dlaczego wcześniej nie grał Szyba :roll: jeśli się nie mylę (w razie czego poprawiajcie) zastąpił Rojewskiego, który poza meczem z Rosją i jakąś sytuacyjną akcją w końcówce jakiegoś meczu (nie pamiętam którego) nic wielkiego nie pokazał i był najchętniej przeze mnie odsyłanym zawodnikiem na ławkę ;) no może poza Bieleckim ;)
Wielkie gratulacje dla naszych za srebro! (to nie pomyłka, poczekajmy parę lat, może się okaże, że tak będzie to zweryfikowane ;) )

Co do finału, w pewnym momencie miałem wrażenie, że stanie się to co się stało poprzednio. Chodzi mi o sytuację, gdy ten brzuchaty i zwalisty koleś z drużyny obsmarkanych miał plan wetrzeć w parkiet Karabatica. Myślę, że powinien dostać czerwo i się pożegnać z meczem. Zacząłem mieć wątliwości czy dalej będzie fair. Całe szczęście nie spełnił się czarny scenariusz i sędziowie stanęli na wysokości zadania :) (muszą jeszcze z tego kataru wyjechać ;) :lol:)
Reasumując - czescy sędziowie mają w dupie Maybachy - oni są patriotami - mają Skody! :) ;)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.02.2015 19:51

Tralala mañana pokonana. ;)

Zaczyna się dekoracja.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 01.02.2015 21:29

SgwdYrEira napisał(a):Co do finału, w pewnym momencie miałem wrażenie, że stanie się to co się stało poprzednio. Chodzi mi o sytuację, gdy ten brzuchaty i zwalisty koleś z drużyny obsmarkanych miał plan wetrzeć w parkiet Karabatica. Myślę, że powinien dostać czerwo i się pożegnać z meczem. Zacząłem mieć wątliwości czy dalej będzie fair. Całe szczęście nie spełnił się czarny scenariusz i sędziowie stanęli na wysokości zadania :) (muszą jeszcze z tego kataru wyjechać ;) :lol:)
Reasumując - czescy sędziowie mają w dupie Maybachy - oni są patriotami - mają Skody! :) ;)

Cieszę się, że "wirus katarski" mimo wszystko nie zepsuł tego finału. :D
Niemniej jednak....pewien niesmak po tych MŚ pozostanie. :?

U nas mniejszy, bo w końcu wracamy z medalem. :D
Ale Austriacy i Niemcy......... :?

Nie, żeby mi tych drugich było żal, co to to nie.... :mrgreen:
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 01.02.2015 22:15

Jak ja nie lubię piłki ręcznej !!!!!!!!!!!
Kiedyś umrę w trakcie meczu naszej reprezentacji :D
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 01.02.2015 22:43

anakin napisał(a):Cieszę się, że "wirus katarski" mimo wszystko nie zepsuł tego finału. :D
Niemniej jednak....pewien niesmak po tych MŚ pozostanie. :?

U nas mniejszy, bo w końcu wracamy z medalem. :D
Ale Austriacy i Niemcy......... :?

Nie, żeby mi tych drugich było żal, co to to nie.... :mrgreen:

"Wirus katarski" to nie pierwszyzna w tym sporcie. Przypomnij sobie co wyprawiali sędziowie w półfinale MŚ w 2007 roku by przepchnąć Niemcy do finału. Końcówka meczu to było ordynarne oszustwo, a poszkodowanym był zespół, który dziś zdobył tytuł. W tym sporcie gospodarz ma niezłe fory i nie przypominam sobie imprezy typu MŚ czy ME gdzie odpadłby przed półfinałem.
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 01.02.2015 23:05

Uważam, że z gier zespołowych - piłka ręczna daje największe pole do popisów sędziów.
zibi.s
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibi.s » 01.02.2015 23:14

Ten brąz jest wyjątkowy. W meczu o srebro musielibyśmy dziś przegrać a my świętujemy :D
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 02.02.2015 08:29

GRATULUJE !!!!!
Powiem szczerze ze w ostatnich 7 minut bile leko pesimistom, tylko moja curka Marta dopuero zaczela kibicowac i nas przekoniwala ze to tylko 3 bramy ruznici i ze to dogonia. Ile emocji. Caly Split sliszal jak krziczeliszmy jak padla bramka w ostatniej sekundzie. Potem odliczaliszmy czas Hiszpanom i nie pomogla im nawet dodana sekunda.
SUPER :!: CIESZE SIE BARDZO WAMY.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.02.2015 08:39

Hvala Marto :idea:
Hvala Leonie :D
giba0909
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) giba0909 » 02.02.2015 09:16

Mecze naszych należy oglądać pod stała obserwacją lekarską 8O
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 02.02.2015 11:14

Bylismy w czasie meczu na urodzinach u bratowej żony.

Na początku sami z chrześniakiem oglądaliśmy mecz, pod koniec mecz leciał na wszystkich tv w chacie a większość stała, właściwie siedziała jedna osoba, ale on i tak by nie ustał :mrgreen:

Obrazek

:mrgreen:
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 02.02.2015 11:53

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

handball - piłka ręczna - strona 67
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone