Re: Handball - Piłka Ręczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
napisał(a) anakin » 16.01.2015 20:05
klopot napisał(a):Grzesiek chyba nie spodziewałeś się po ogłoszeniu kadry, że skrzydła odegrają jakąś ważną rolę. Jasne będzie przebudzenie po którejś stronie, w którymś meczu i moim zdaniem to wszystko. Dalej będą pchali środkiem co oczywiście takie drużyny jak Dania, Rosja a może nawet Argentyna szybko rozszyfrują.
Pozdrawiam
Szczerze powiedziawszy Rafał to nawet nie wiedziałem kto tam jedzie.
Nie obserwuję tej dyscypliny na tyle uważnie, żebym podjął się wyrokowania, kto powinien jechać z kto zostać.
Niemniej jednak spodziewałem się więcej...tym bardziej, że Niemcy nie zagrali jakoś mega...

romuald22 napisał(a):W końcu strzelił 3 bramki w tym jedną w bodaj 48 min. na wyrównanie. A jedną piłkę po zablokowanym rzucie Jureckiego wyszarpał spektakularnie "gryząc parkiet". A w obronie ogólnie wszyscy nasi zagrali kiepsko.
Cały mecz miałem wrażenie, że nawet gdyby Niemcowi skoczył na plecy, ten i tak by się zdołał odbić i z nim na plecach strzelić bramkę...

Oczywiście to nie wina chłopaka, że jest 10 cm niższy i 20 kg lżejszy niż wszyscy, ale koniecznie musiał tam jechać? Poniewierali go strasznie...