Jak znam życie trener pójdzie do zwolnienia.
Mirko gratulacje.
.png)
krakuscity napisał(a):A to dlaczego? Poprosisz o zniżkę , powód nasi się Chorwatom "podłożyli" więc to będzie rewanż.

.png)
słoma79 napisał(a):krakuscity napisał(a):A to dlaczego? Poprosisz o zniżkę , powód nasi się Chorwatom "podłożyli" więc to będzie rewanż.
Bo tak uważam...minimum 11 bramek do awansu...niewiarygodne,ale prawdziwe i daje do myślenia...nie napisałem nic o podkladaniu i zniżkach...gdybym chciał zniżek pojechałbym w kwietniu lub październiku...ten kto postawił na 11 bramek Chorwacji na pewno nie będzie szukał bonusów...tyle

.png)
krakuscity napisał(a):Chorwaci określają to jako cud :
http://www.24sata.hr/
.png)
.png)
krakuscity napisał(a):słoma79 napisał(a):krakuscity napisał(a):A to dlaczego? Poprosisz o zniżkę , powód nasi się Chorwatom "podłożyli" więc to będzie rewanż.
Bo tak uważam...minimum 11 bramek do awansu...niewiarygodne,ale prawdziwe i daje do myślenia...nie napisałem nic o podkladaniu i zniżkach...gdybym chciał zniżek pojechałbym w kwietniu lub październiku...ten kto postawił na 11 bramek Chorwacji na pewno nie będzie szukał bonusów...tyle
To chyba żeśmy się wzajemnie źle zrozumieli , ja w każdym razie żartowałem.
.png)
mirko napisał(a):„Nigdy, nigdy, nigdy, nigdy się nie poddawaj.”
.png)
Zbyszko666 napisał(a):walp napisał(a):
Dziś mecz oglądamy w dużej grupie, w pubie. Doping będzie na odpowiednim poziomie.
Grunt, że ludziom się jeszcze chce dopingować w pubach :d
.png)
Leon napisał(a):Jestem szczesliwi. CUD.
A tak na spokojnie, chyba chodzi o paradox slowianski Polaci bily pewni wigranej, a chorwaci po paru minutach *dokladnie 10 zaczeli wierzic w cud. I sie stalo.