Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Grypa meksykańska

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bogdan007
Odkrywca
Grypa meksykańska

Postnapisał(a) Bogdan007 » 27.04.2009 19:40

Jak sądzicie, czy grypa meksykańska może przewrócić dogóry nogami turystykę w Europie?
Zastanawiam się czy w obecnej sytuacji jest warto co kolwiek teraz coś zamawiać, czy lepiej poczekać i jechać w ciemno (ja zawsze tak robiłem).

PZDR :papa:
Bogdan007
Odkrywca

Postnapisał(a) Bogdan007 » 27.04.2009 19:55

Przepraszan, że moze trochę straszę, ale chodzi mi tylko o biznesową stronę tego tematu.

PZDR
Bogdan
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.04.2009 20:22

Przerabialiśmy już ptasia grypę, chorobe wściekłych krów to i z tym jakoś damy radę :wink: :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.04.2009 20:49

Prawdę mowiąc czekałem kto zacznie temat grypy...i się doczekałem :lool:
Bogdan, a jakie ma to znaczenie czy zamówisz, pojedziesz w ciemno, czy wreszcie zostaniesz w PL i będziesz się przemieszczał po ulicach wśród ludzi :?: 8O Tutaj Cię może dopaść tak samo jak i gdzie indziej na świecie.....no chyba, że chodzi Ci o oszczędność na wysłanej przedpłacie za ew. rezerwację apartmana w sytuacji gdyby...przyszło kopnąć w kalendarz :lool:
Serdeczne pozdrawki i zdrówka życzę :lol:
Bogdan007
Odkrywca

Postnapisał(a) Bogdan007 » 27.04.2009 20:51

Piotrek_B napisał(a):Przerabialiśmy już ptasia grypę, chorobe wściekłych krów to i z tym jakoś damy radę :wink: :lol:

Oczywiscie, ze tak, jestem tego pewien, ale według mnie fakt ten moze obniżyc i to znacznie ceny ofert turystycznych w Europie (a więc także w Chorwacji)
Wszystkim forumowiczom proponuję wstrzymanie się z zamawianiem apartamentów chociaż na tydzień.
Bogdan.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.04.2009 20:56

Bogdan007 napisał(a):.....ale według mnie fakt ten moze obniżyc i to znacznie ceny ofert turystycznych w Europie (a więc także w Chorwacji) .....

Wątpie w to - nie widzę powodu do obniżania cen.
Czy z powodu tzw. kryzysu też ceny obniżali (np. Chorwaci) jak kilka osób sugerowało na forum :?: :?: :?:

A resztę napisał mój przedmówca :lol:

Nie dajmy się zwariować :wink:
Bogdan007
Odkrywca

Postnapisał(a) Bogdan007 » 27.04.2009 21:07

Piotrek_B napisał(a):
Bogdan007 napisał(a):.....ale według mnie fakt ten moze obniżyc i to znacznie ceny ofert turystycznych w Europie (a więc także w Chorwacji) .....

Wątpie w to - nie widzę powodu do obniżania cen.
Czy z powodu tzw. kryzysu też ceny obniżali (np. Chorwaci) jak kilka osób sugerowało na forum :?: :?: :?:

A resztę napisał mój przedmówca :lol:

Nie dajmy się zwariować :wink:

Ale poczekać nie zaszkodzi.
Bogdan
Leon
Cromaniak

Postnapisał(a) Leon » 27.04.2009 21:56

bogdan007 gdy bi sie tak zachowiwal prawdziwi 007 to by bil ze Szkocji :D ale 007 zawsze idzie w ciemno i zawsze trafi na dobra laske z ktora skonczy w lozku czego tobie tez zycze.
....a co grypi....to prosze regularnie spoziwac rutinoskorbine :wink: :wink: :wink: :wink:
jacky6
Cromaniak

Postnapisał(a) jacky6 » 27.04.2009 22:02

Leon napisał(a):....a co grypi....to prosze regularnie spoziwac rutinoskorbine :wink: :wink: :wink: :wink:

pozostałym wątpiącym zalecana aspiryna - ta od bayera...
i na wsiaki słuczaj - prezerwatywa...

:lol: :lol: :P :P
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 28.04.2009 06:32

Idąc tym tropem to Slapol przepłaciłeś :wink: . Teraz miałbyś Meksyk za pół darmo, buhahahahaaa.
Na giełdzie spadają akcje linii lotniczych, firm turystycznych itp.

PS. A w Australii wirus zmutował - nawróćcie się, nie bądźcie jak te panny nieroztropne....
ziomek
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ziomek » 28.04.2009 07:32

Cromaniaka nic nie jest w stanie zatrzymać nawet bomba atomowa i tak pojedzie do Chorwacji :lol:
mirko
Rezydent

Postnapisał(a) mirko » 28.04.2009 08:12

Wiem, dobre profilaktyke przeciw grypie, trzeba jeść dużo czosnku i nikt się nie zbliża (zapach).

:wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.04.2009 12:02

JacYamaha napisał(a):Idąc tym tropem to Slapol przepłaciłeś :wink: . Teraz miałbyś Meksyk za pół darmo, buhahahahaaa.......

No masz rację, mogłem z tym Meksykiem poczekać jeszcze roczek :wink: :lol: A tak na marginesie, pomyślałem sobie, że ten wirus może się rozprzestrzeniać "bezkarnie" w dzielnicach biedy Mexico City, które pokazałem tutaj:

forum/viewtopic.php?t=21595&postdays=0&postorder=asc&start=90

W USA nikt nie zmarł z tego powodu, a w Mexico są takie dzielnice, do których nie tylko nie dojeżdża karetka, ale także policja 8O :( :!:
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 28.04.2009 12:15

Nie od dziś wiadomo, że biednemu zawsze wiatr w oczy....i ponoszą największy koszt za rozwój cywilizacji. :?
Choć jest też teoria, że to zemsta drobiu...
badurianin
Odkrywca

Postnapisał(a) badurianin » 29.04.2009 09:49

Trzęsienia i grypy, lepiej siedzieć w domu albo jechać się ochłodzić nad Bałtyk :twisted:
Następna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone