Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gry na PC

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 10.02.2010 06:45

Ja polecam CoD MW2 co prawda single nie jest za dobre ale multi pomimo braku dedyków, wymiata jak dla mnie, sam gram w klanie i meczyki między klanowe dostarczają wiele emocji. Tak że polecam CoD
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 10.02.2010 07:43

-Yaro- napisał(a):Ja polecam CoD MW2 co prawda single nie jest za dobre ale multi pomimo braku dedyków, wymiata jak dla mnie, sam gram w klanie i meczyki między klanowe dostarczają wiele emocji. Tak że polecam CoD

A jak się ma tryb jednoosobowy w MW1 do MW2?
W MW 1 tryb multi kompletnie mnie nie wciąga a singlu gra jest bardzo krótka.
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 10.02.2010 08:50

Być może zainteresuje kogoś gatunek, z którym walczę od ok. dwóch lat. Chodzi o symulator lotu Flight Simulator. Najpierw był FS2002, teraz FS2004. Pierwsze wrażenie zniechęcające, przede wszystkim jak się nic nie udaje, jedak dalej .... dla mnie extra :!:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.02.2010 09:23

moim zdaniem zdecydowanie nie do pobicia "Return to castle Wolfenstein. graficznie całkiem niezła, fabuła też ok......słuchawki na uszy i pograć nocą.. szczególnie w kryptach......całkiem fajne klimaty, kto grał ten wie, druga część jakoś mnie nie poruszyła. Z CoD zdecydowanie dla mnie najlepsza była 2. Teraz pogrywam w "Bitwę o Śródziemie"...ale jakoś bez specjalnych emocji..taka kopia Heroes MaM 3 ale .....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.02.2010 09:27

killer napisał(a):Zamiast Fify- PES 2010 :D A oprócz tego wspomniane wyżej Medal..,Call of Duty oraz GTA , Metal Gear Solid ,no i oczywiście Sillent Hill ( horror, ale z klimatem-klasyka )

Do tej pory byłem zwolennikiem PES ale oni już kultują odgrzewane kotlety...cały czas to samo, tylko okładki sie zmieniają, żadnych innowacji...za łatwa gra, co strzał to wchodzi w bramkę...spróbuj zagrać w FIFA 10 jeżeli jeszcze nie grałeś...dużo się zmieniło i wszystkie nazwy i stroje drużyn oryginalne a technika zawodników bajeczna...no i strzelenie bramki nie jest takie proste...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.02.2010 09:32

Torac napisał(a):
Ciężko sprecyzować . Jakaś z fabułą i akcją, w mrocznym klimacie.
Ale podoba mi się:
- Dobra strzelanka
- lub coś w klimacie Wiedźmina.

..no to "Return to...." by pasił.... :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.02.2010 09:35

alessandro1977 napisał(a):no i strzelenie bramki nie jest takie proste...

czy gola..... :D :wink:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 10.02.2010 09:35

lubelski napisał(a):
Torac napisał(a):
Ciężko sprecyzować . Jakaś z fabułą i akcją, w mrocznym klimacie.
Ale podoba mi się:
- Dobra strzelanka
- lub coś w klimacie Wiedźmina.

..no to "Return to...." by pasił.... :D

Grałem , grałem - dużo czasu gierka skradła. Potwierdzam (w krypcie zabawa przednia) granacik a potem strzał w główkę i trzask.
Właśnie to lubię i pochodzę za medal of honor :D
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 10.02.2010 09:39

Nawiązując do pierwszego posta
pkt "c" - mogę pożyczyć - wysłać -
1/ Call of duty 4 - MW
2/ Wiedźmin
3/ Oblivion
4/ Gotic 2
Bez pudełek, z kodami i instrukcją - będzie mała paczka.
Ostatnio edytowano 10.02.2010 23:31 przez Torac, łącznie edytowano 1 raz
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 10.02.2010 17:27

Torac napisał(a):
-Yaro- napisał(a):Ja polecam CoD MW2 co prawda single nie jest za dobre ale multi pomimo braku dedyków, wymiata jak dla mnie, sam gram w klanie i meczyki między klanowe dostarczają wiele emocji. Tak że polecam CoD

A jak się ma tryb jednoosobowy w MW1 do MW2?
W MW 1 tryb multi kompletnie mnie nie wciąga a singlu gra jest bardzo krótka.

W MW2 też single jest krótki (całego jeszcze nie przeszedłem) ja tą grę kupiłem właśnie ze względu na multi.
miguel06
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miguel06 » 10.02.2010 18:31

aa może ktoś pamieta gry z seri Hitman??tez bardzo fajna..a przedewszystkim wciągająca.
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 14.02.2010 22:46

Medal of Honor - zakupiony. Jeszcze dzisiaj instalka i wolnej chwili "cocojumbo i do przodu" :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.02.2010 22:57

Torac napisał(a):Medal of Honor - zakupiony. Jeszcze dzisiaj instalka i wolnej chwili "cocojumbo i do przodu" :D

Zarąbiasta gra - ustaw sobie na początku opcję lajtową bo łatwo nie jest. :D :D :D
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 16.02.2010 01:13

zebik napisał(a):
Torac napisał(a):Medal of Honor - zakupiony. Jeszcze dzisiaj instalka i wolnej chwili "cocojumbo i do przodu" :D

Zarąbiasta gra - ustaw sobie na początku opcję lajtową bo łatwo nie jest. :D :D :D

wpadłem..... :D :D :D
grigor
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) grigor » 17.02.2010 18:10

quake, doom, NBA live, max payne - polecam

i już w/w pozycje
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone