.png)
ajdadi napisał(a):W zeszłym roku w wakacje wycieczki lotnicze były bardzo tanie (w porównaniu do lat poprzednich) my jednak przez tą zarazę postanowiliśmy ponownie jechać autem.Jako ,że Grecja była zamknięta ( bo jazdy przez Bułgarię w ogóle nie brałem pod uwagę) ,a do Albanii Justa z kolei nie chciała jechać...to wymyśliliśmy, że pojedziemy albo do Chorwacji albo nad Bałtyk. Jak wiesz wyszła opcja pierwsza. W tym roku mimo tego ,że będę zaszczepiony...to i tak samolotu nie biorę pod uwagę...to wszystko najpierw się musi uspokoić .Na razie nie wiem ,gdzie pojadę na wakacje....Pozdrawiam
... 
kmichal napisał(a):
W zeszłym roku z premedytacją z lotów zrezygnowaliśmy, a że Chorwacja jest jeszcze w zasięgu moich samochodowych możliwości to wybraliśmy Pag. Niestety musieliśmy odwołać Francję, która musi jeszcze na nas poczekać. Natomiast w tym roku, który ze względu na majową 20 rocznicę ślubu chcieliśmy to uczcić wyjątkowo. Niestety majówkę już musieliśmy przełożyć na początek lipca i zmienić lokalizację. Mam nadzieję, że koniec sierpnia jest niezagrożony ...... A na majówkę chcemy się zaszyć w naszej stałej bazie w Szklarskiej ...
...
Pozdrawiam.

kmichal napisał(a):
... oj, chciałbym tam teraz być .......

.png)
ajdadi napisał(a):Ale najpierw o gościach ,których prawie mieliśmy na ręcznikach
ajdadi napisał(a):....wtedy nie było nam do śmiechu...

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe