dasuch napisał(a):ZenDan napisał(a):...tym się własnie różnimy my Polacy od Horwatów, że nie szanujemy tego co polskie...
Przede wszystkim polskiej pisowni![]()
Witam ponownie

.png)
dasuch napisał(a):ZenDan napisał(a):...tym się własnie różnimy my Polacy od Horwatów, że nie szanujemy tego co polskie...
Przede wszystkim polskiej pisowni![]()

.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):ZenDan napisał(a):ja byłem w ubiegłym roku na takim ich wspólnym koncercie w DMiT w Zabrzu
Ja też byłem i grupa cromaniaków z crop.pl - pewnie musiałeś nas zauważyć, bo grupa była liczna, głośna i "uzbrojona" w chorwackie i cromaniackie akcesoria.
byliście super, a tak przy okazji to dzięki za zaproszenie do CCR tylko prosiłbym o wyjaśnienie tego skrótu .png)
ZenDan napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):ZenDan napisał(a):ja byłem w ubiegłym roku na takim ich wspólnym koncercie w DMiT w Zabrzu
Ja też byłem i grupa cromaniaków z crop.pl - pewnie musiałeś nas zauważyć, bo grupa była liczna, głośna i "uzbrojona" w chorwackie i cromaniackie akcesoria.
Ależ oczywiście Januszu, że Was widziałem byliście świetni też się wtedy zastanawiałem coż to za "ekipa" w pierwszej chwili pomyślałem czyżby Goran ma takich fanów w Horwacji, że jeżdżą za nim po całym świeciebyliście super, a tak przy okazji to dzięki za zaproszenie do CCR tylko prosiłbym o wyjaśnienie tego skrótu
jestem tu bardzo krótko
.png)
cronaturki napisał(a):Wiele wskazuje na to, że JUŻ ZA 3 TYGODNIE spora grupa CROmaniaków, tak jak rok temu, będzie dość spora.
ZenDan - wybierasz (wybieracie) sie na koncert Gorana?
Miłego weekendu

.png)
ZenDan napisał(a):Zatem nie chcąc poprawiać oryginału piszę właśnie tak![]()