Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GORAN KARAN Koncert w Zabrzu

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.01.2013 17:28

Zablokowany i przeniesiony :idea:
Jurek
Cromaniak

Postnapisał(a) Jurek » 22.01.2013 17:55

Co Gorana pokusiło?!

Nagrał teledysk z P. Terezą? Koszmar!!! Ta pani musi mieć niezłe plecy w tej TVS. Pozazdrościła widocznie P. Jackowi i poszło!!! Sąsiedzi mi go nagrali i puścili. Znacie moje zdanie na temat talentu tej pani. Byłem zmuszony do jego wysłuchani, siedziałem tyłem do tv i ani razu nie spojrzałem w ekran. Koszmar! W co Goran dał się wmanewrować? Boję się, że na tym koncercie głosem przewodnim będzie P. Tereza, a Goran będzie drugim głosem. Mam mieszane uczucia do naszej bytności na nim.
cronaturki
zbanowany

Postnapisał(a) cronaturki » 22.01.2013 19:13

Cześć

My także chętnie dołączymy do grupy.
ZAJEC
Koneser

Postnapisał(a) ZAJEC » 22.01.2013 19:33

Jezeli są osoby chętne do wspólnego obejrzenia koncertu Gorana tak jak w ubiełym roku to proszę o przesłanie kasy na bilet do poniedziałku(28.01) na moje konto a ja je zakupie.Proponowny jest VI rząd w centralnym sektorze przed sceną.Cena biletu 120zł/os.Nr konta podam po kontakcie na skrzynkę.
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 22.01.2013 19:52

Poszedłbym, ale 2 raz Tereski i Silskiego nie strzymam :roll:
krakuscity
Koneser

Postnapisał(a) krakuscity » 22.01.2013 20:53

Rysio napisał(a):Poszedłbym, ale 2 raz Tereski i Silskiego nie strzymam :roll:

Zawsze ich można wyklaskać. :)

wiem, wiem nie jest to eleganckie , ale ............. skuteczne. :oops: :oczko_usmiech:

My tym razem nie jedziemy.
krzysztof1966
Globtroter

Postnapisał(a) krzysztof1966 » 23.01.2013 10:46

a czy ktoś się orientuje czy Tereza też występuje na tym koncercie?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.01.2013 10:54

krzysztof1966 napisał(a):a czy ktoś się orientuje czy Tereza też występuje na tym koncercie?

Trzeba zapytać organizatora jakie niespodzianki szykuje :wink:

Cyt. "Jak zawsze, Wydawnictwo ESKA będzie miało Was wiele niespodzianek oraz dostarczy niezapomnianych wrażeń."
lot
Turysta

Postnapisał(a) lot » 23.01.2013 18:46

Jestem fanem Gorana i też nie przepadam za muzyką Teresy W ale te głupie teksty i ''czepianie'' się jej, jest
ohydne. Myślę że Goran nie byłby zadowolony że krytykujecie jego wybór,że zaprosił ją na koncert i nagrywa
z nią teledyski. Jestem jego fanem i nigdy nie ośmieliłbym się wyśmiewać jego decyzji.
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 23.01.2013 19:33

A ja mam swoje zdanie i niezależnie od tego że lubię posłuchać Gorana z tymi decyzjami się nie zgodzę i mam prawo do bojkotu takiej konfiguracji występu z Silskim i Teresą. Silski ma tak eunuchowaty głos przy charyzmie Gorana, że zestawienie ich razem to tak założenie świni siodła - nie ma opcji żeby pasowało. Tereska no cóż, mam alergię na kawałki które śpiewa tak samo jak na discopolo i się nie przełamię.
krzysztof1966
Globtroter

Postnapisał(a) krzysztof1966 » 23.01.2013 23:36

Janusz Bajcer napisał(a):
krzysztof1966 napisał(a):a czy ktoś się orientuje czy Tereza też występuje na tym koncercie?

Cyt. "Jak zawsze, Wydawnictwo ESKA będzie miało Was wiele niespodzianek oraz dostarczy niezapomnianych wrażeń."

Janusz Bajcer napisał(a):

i własnie tego się obawiam,że pod słowem "niespodzianka"może kryć się udział w tym koncercie jeszcze innych osób
Jurek
Cromaniak

Postnapisał(a) Jurek » 24.01.2013 07:27

Rysio napisał(a):A ja mam swoje zdanie i niezależnie od tego że lubię posłuchać Gorana z tymi decyzjami się nie zgodzę i mam prawo do bojkotu takiej konfiguracji występu z Silskim i Teresą. Silski ma tak eunuchowaty głos przy charyzmie Gorana, że zestawienie ich razem to tak założenie świni siodła - nie ma opcji żeby pasowało. Tereska no cóż, mam alergię na kawałki które śpiewa tak samo jak na discopolo i się nie przełamię.

Sie mi to podoba :papa:
dasuch
Cromaniak

Postnapisał(a) dasuch » 24.01.2013 07:43

Jurek napisał(a):Sie mi to podoba :papa:

Jestem z Tobą, a właściwie to z Rysiem.
Wydawnictwo Eska skutecznie swoimi "niespodziankami" odstrasza cromaniaków.
Maciej
Cromaniak

Postnapisał(a) Maciej » 24.01.2013 08:15

Panie, Panowie, jak większość z Was bardzo lubię Gorana, choć od młodych lat słuchałem raczej mocniejszej nuty. Facet ma głos ma charyzmę, jego piosenki zwłaszzca w takich średnich okolicznościach przyrody jak obecnie budzą tęskontę za ciepelkiem. Jak dla mnie wystarczy zamknąć oczy i włączyć "dalmatinske suze" i już się "tam" jest.
Ale, no właśnie, nie wmawiajmy sobie że ta muzyka jest jakoś specjalnie ambitna. Gdyby ten Silski, o którego istnieniu dowiedzialem się dopiero z tego wątku, miał lepszy głos to szczerze mówiąc jego kawałki moglyby leżeć na tej samej pólce co Gorana. I to i to muzyka do kotleta więc nie ma się co obrażać że Panowie się dogadali. A to że nam dobrze wysmażony kotlet chorwacki smakuje bardziej niż z lekka surowy śląski to insza inszość :lol:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 24.01.2013 08:54

Maciej napisał(a):Gdyby ten Silski, o którego istnieniu dowiedzialem się dopiero z tego wątku, miał lepszy głos to ...

Jakby babcia miała wąsy to by była dziadkiem :oczko_usmiech: :wink:

Ps. Miło Cię widzieć :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka