Anula napisał(a):Miło będzie Was wszystkich zobaczyć !! pozdrawiam Ania
może i mnie uda się rozpoznać kilku Cromaniaków
.png)
Anula napisał(a):Miło będzie Was wszystkich zobaczyć !! pozdrawiam Ania
.png)
J@dranka napisał(a):może i mnie uda się rozpoznać kilku Cromaniakówzdjęcia niektórych osób mam zakodowane gdzieś w głowie tak więc nieśmiało zrobię rozeznanie kto jest kim... (to mój pierwszy raz "na żywo" w tym gronie)
.png)
.png)
plavac napisał(a):O jakich strojach organizacyjnych, Januszu, piszesz ?
Chętnie bym wszedł w posiadanie takiego stroju![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):J@dranka napisał(a):może i mnie uda się rozpoznać kilku Cromaniakówzdjęcia niektórych osób mam zakodowane gdzieś w głowie tak więc nieśmiało zrobię rozeznanie kto jest kim... (to mój pierwszy raz "na żywo" w tym gronie)
Prawdopodobnie będziemy w strojach organizacyjnych![]()
Myślę, że udasz się nami na obiecane spotkanie z Goranem po koncercie
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):WydawnictwoESKA napisał(a):PS: koncert jest gratką, ponieważ sam Goran co roku nie wizytuje naszego kraju w celach koncertowych
Dlatego jedziemy hurtem na koncert![]()
Proponuje nawiązać współpracę z innymi piosenkarzami z Chorwacji, jak zaprosicie np. Olivera Dragojevica, Mirosłava Skoro, Marko Perkovica Thompsona albo Panie ... np. Jelenę Rozga, Lidiję Bačić, Doris Dragović - chętnie do Zabrza na koncerty przyjadę.
.png)
woka napisał(a):.... co Wy w tym widzicie
![]()
Ja mogę jechać ale za dobra zapłatą. Za byle grosz nie będę się trudził i wrzasku słuchał.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):woka napisał(a):.... co Wy w tym widzicie
![]()
Ja mogę jechać ale za dobra zapłatą. Za byle grosz nie będę się trudził i wrzasku słuchał.
Widocznie nie posłuchałeś piosenek Gorana, bo jeśli to jest wrzask ... to słoń Ci na uszy nadepnął
.png)
plavac napisał(a):O jakich strojach organizacyjnych, Januszu, piszesz ?
Chętnie bym wszedł w posiadanie takiego stroju![]()
Cieszę się na spotkanie, nawet disco polo wywołało tylko małą ciarkę na plecach![]()
A wiecie, że będę miał daleko na koncert ? Przyjadę na niego prosto z ... ŁomżyMa ktoś więcej do przejechania ?
pozdrawiam
.png)
melaska1 napisał(a):Ja tez lomzyniaka ale na koncert przylatuje z irlandii ...doczekac sie nie moge!!!!
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):melaska1 napisał(a):Ja tez lomzyniaka ale na koncert przylatuje z irlandii ...doczekac sie nie moge!!!!
Witamy na forum![]()
Skąd miałaś info w Irlandii, że Goran z Chorwacji śpiewa w Polsce
.png)
melaska1 napisał(a):Jak sie czegos naprawde chce to sie znajdzie:)..a powaznie to sledze oficjalna strone Gorana i facebooka.A o jego koncercie wiem z fb .