.png)

.png)
.png)
agus512 napisał(a):Czy są w Chorwacji jakies miejsca,miasta itp. które warto zobaczyc lub zwiedzic? Pytam się dla tego że w zeszłym roku jak byłam w Chorwacji to byłam w Plitvicach i bardzo mi się tam podobalo. PISZCIE!
.png)
.png)
.png)
piotrulex napisał(a):ja zrobilem tak
1. kupilem przewodnik paskala
2. poczytalem gdzie sa plaze FKK
3. przeszukalem fora
4. zerknalaem na mape
5. pojechalismy na Istrie
6. kolejnego roku znow pojechalismy na Istrie
... i tak sie zaczelo ...
zgadnij gdzie pojedziemy jak bedziemy mieli na to czas?
tak, wlasnie na Istrie
blisko, ladnie, komfortowe kampy i nagie plaze
.png)
agus512 napisał(a):Czy są w Chorwacji jakies miejsca,miasta itp. które warto zobaczyc lub zwiedzic? Pytam się dla tego że w zeszłym roku jak byłam w Chorwacji to byłam w Plitvicach i bardzo mi się tam podobalo. PISZCIE!
.png)
rich72 napisał(a):piotrulex napisał(a):ja zrobilem tak
1. kupilem przewodnik paskala
2. poczytalem gdzie sa plaze FKK
3. przeszukalem fora
4. zerknalaem na mape
5. pojechalismy na Istrie
6. kolejnego roku znow pojechalismy na Istrie
... i tak sie zaczelo ...
zgadnij gdzie pojedziemy jak bedziemy mieli na to czas?
tak, wlasnie na Istrie
blisko, ladnie, komfortowe kampy i nagie plaze
a nie ciągnie Cię żeby zobaczyć coś innego w Cro oprócz Istrii![]()
.png)
rich72 napisał(a):a nie ciągnie Cię żeby zobaczyć coś innego w Cro oprócz Istrii![]()
.png)
saturn_18 napisał(a):
No właśnie,może w tym roku dla odmiany Dalmacja? (z fkk nie ma tam problemu).
.png)
piotrulex napisał(a):rich72 napisał(a):a nie ciągnie Cię żeby zobaczyć coś innego w Cro oprócz Istrii![]()
moze doslownie 100 czy 200km dalej, moze jakas pobliska wyspa no i obowiazkowo Plitvice
jeden warunek jest aby na campie byl przyzwoity basen ze slodka woda - wielu sie z tego smieje lecz z reguly Ci co nigdy takiego na campie nie mieli
.png)
piotrulex napisał(a):rich72 napisał(a):a nie ciągnie Cię żeby zobaczyć coś innego w Cro oprócz Istrii![]()
moze doslownie 100 czy 200km dalej, moze jakas pobliska wyspa no i obowiazkowo Plitvice
jeden warunek jest aby na campie byl przyzwoity basen ze slodka woda - wielu sie z tego smieje lecz z reguly Ci co nigdy takiego na campie nie mieli
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...