Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie?

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 15.12.2006 11:40

rich72 napisał(a):
piotrulex napisał(a):
rich72 napisał(a):a nie ciągnie Cię żeby zobaczyć coś innego w Cro oprócz Istrii :?: :?

moze doslownie 100 czy 200km dalej, moze jakas pobliska wyspa no i obowiazkowo Plitvice

jeden warunek jest aby na campie byl przyzwoity basen ze slodka woda - wielu sie z tego smieje lecz z reguly Ci co nigdy takiego na campie nie mieli

ja się nie śmieję ale nie powiem że nie uśmiecham - należę do grupy tych co naturalną wodę cenią wyżej niż słodką basenową. W Egipcie w hotelu Golden Five były baseny ze słodką i przez 17 dni nawet nogi w nich nie zamoczyłem bo miałem morze Czerwone. Córcia od 2004 (od 1,5 roczku) też pławi się w Jadranie i przywykła do słonej. :D

Zgadzam się z tobą,w końcu nie po to się jedzie nad morze,aby kąpać się w basenie. Jak byłem parę lat temu w Hiszpanii,to też bardziej ceniłem kąpiel w morzu,niż w hotelowym basenie.
agus512
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus512 » 15.12.2006 14:37

Ja bylam w zeszlym roku na Jeziorach Plitvickich i bylo super.
W pare godzin prawdziwy Polak obejdzie cale jeziora, nawet nie wiedzac o tym. :D Dzieci po tej wycieczce byly badzo zadowolone. To super miejsce aby sie zrelaksowac i odpoczac. Najlepiej pojechac tam rano to wiecej mozna zobaczyc. Mysle za tak okolo 12 to spokojnie wystarczy.
Jak macie jakies fajne zdjecia z Chorwacji to slijcie na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam.
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 15.12.2006 14:49

agus512 napisał(a):Ja bylam w zeszlym roku na Jeziorach Plitvickich i bylo super.
W pare godzin prawdziwy Polak obejdzie cale jeziora, nawet nie wiedzac o tym. :D Dzieci po tej wycieczce byly badzo zadowolone. To super miejsce aby sie zrelaksowac i odpoczac. Najlepiej pojechac tam rano to wiecej mozna zobaczyc. Mysle za tak okolo 12 to spokojnie wystarczy.
Jak macie jakies fajne zdjecia z Chorwacji to slijcie na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam.

najlepsze tu znajdziesz :wink: forum/viewforum.php?f=23 a meila lepiej nie podawaj w takich celach bo jak ze setka forumowiczów zapoda Ci po 5 2,5 megowych zdjęć to do następnego wyjazdu do Cro nie zdążysz otworzyć :wink: :wink: :wink:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 16.12.2006 21:19

saturn_18 napisał(a):Zgadzam się z tobą,w końcu nie po to się jedzie nad morze,aby kąpać się w basenie. Jak byłem parę lat temu w Hiszpanii,to też bardziej ceniłem kąpiel w morzu,niż w hotelowym basenie.

luuuuuuuuuuuuudzie

a gdzie ja napisalem ze plywam caly cza w tym basenie

w sumie to wcale nie napisalem ze plywam tylko ze musi byc

to co piszecie nazwac mozna zwykla nadintepretacja

tak czy inzcaej jest dla mnie wielka frajda jak moge schlodzic sie w slodkiej wodzie po kapieli w cieplym i slonym jardanie

zona nie przepada za slona woda wiec wiekszosc jej kapieli jest basenowa a ze nie mozna myslec TYLKO O SOBIE dlatego basen ze slodka woda musi byc i koniec

to tak jak bym napisalal ze auto musi byc z klima a Wy byscie mnie przekonywali, ze macie bez AC i tez jest super wiec troche to zabawne dla Was ze ja na te udogodnienie sie uparlem

sa 3 warunki
1. blisko
2. fkk
3. basen ze slodka woda

piszackawalek dalej mialem na mysli kawalek dalej wiec np jakis Krk, baska czy cos w tym rodzaju
Janek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janek » 21.12.2006 22:50

agus512 napisał(a):Czy są w Chorwacji jakies miejsca,miasta itp. które warto zobaczyc lub zwiedzic?

Tak, są. Wyłącznie.
Wesołych Świąt :lol:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 27.12.2006 14:41

Janek napisał(a):
agus512 napisał(a):Czy są w Chorwacji jakies miejsca,miasta itp. które warto zobaczyc lub zwiedzic?

Tak, są. Wyłącznie.
Wesołych Świąt :lol:

tylko takie 8)
Poprzednia strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone