Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie miedzy Zadrem a Splitem jechać

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mayanna
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mayanna » 17.03.2011 23:08

Też polecam Pakostane, a szczególnie plażę ok 2 km od centrum, z cudowną zatoczką. Byłam tam z 3 dzieci i nie chciały wyjeżdżać. Wieczorami mieścina tętni życiem - knajpki, koncerty.Super!
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 18.03.2011 12:02

arturac napisał(a):
CinnamonGirl napisał(a):
consett0805 napisał(a):Primosten i Rogoznica i nikt nie każe wybierać apartamentu w samej miejscowości. Obrzeża obu są wyjątkowo ładne i ciche nikomu nie zaszkodzi np 2 km do centrum jednego czy drugiego.
Zawsze dla leniwych jest auto :D

No tak nie problem dla dorosłych, ale z małymi dziećmi drałować 2 km ;) a tak autem dojeżdżać to ani piwka ani winka nie mowiąc o masakrycznych cenach parkingów np w Primostenie.

jak nie Primośten to???

Niestety nie pamiętam nazwy osady ale na pewno było to zaraz za miejscowością Grebastica po drugiej stronie zatoki w kierunku Primosten to miejsce mi się spodobało i tam zakotwiczyliśmy.
Jeśli chodzi o słynne już parkingi w Primosten. Nie wiem jak na chwilę obecną ale na bezczelnego stawiałem na parkingu Konzum 2-3 gdzmax
gery77
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gery77 » 21.03.2011 09:30

Wybór padł jednak na Pakostane ;-)
Niestety nie moge nic znaleść wolnego.
Czy zna ktoś jakies fajne apartamenty które mogą być wolne dla 6 dorosłych i 4 dzieci?

Można pisać na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
gery77
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gery77 » 21.03.2011 19:55

Czy był ktoś tutaj : http://www.apartmani-riva.com/
Martwię się że nad barem to cicho nie będzie.
Mayanna
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mayanna » 23.03.2011 22:40

Ja byłam u rodziny Kazija Mają stronkę: www.kazijas.com. Miła, rodzinna atmosfera, możliwość zamówienia śniadań i pysznych obiadów. Gospodyni Duszanka to człowiek - dusza... Jedyna wada to fakt, że od morza spacerkiem to jakieś 10 min
Bosm@n
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bosm@n » 27.03.2011 13:44

Sv Petar
http://www.apartmani-zadar-biograd.com/action/ls.php

Polecam apartament (cały dom) byłem w od 11 do 26 sierpnia - znalazłem w ciemno.
Sv Petar - miejscowość między Sukosanem a Biogradem na Moru. Miejscowość nardzo spokojna! Bardzo sympatyczny właściciel.
Ceny:
- za 60 m2 - mieszkałem przez tydzień (dwa pokoje, dwa balkony, aneks kuchenny ze spaniem - klima piekarniki itd) 70 E - byliśmy 4 dorosłe i 2 dzieci,
- za mniejszy 33 m2 też mieszkałem przez tydzień - jeden pokój z aneksem kuchennym ze spaniem klima balkon - itd - 40E - 2 dorosłe i 2 dzieci.

W budynku są jeszcze inne pokoje, przed domem ogród z grilem pod dachem ze solami i ławkami - figi i oliwki

Do morza spokojnie ok 100 m (z balkonów widać ręczniki pod drzewkami).
Jest gdzie zjeść i posiedzieć. Blisko do Zadaru na spacery, blisko do Biogradu [/b]
W razie pytań rozwieje wątpliwości -> g-g 1356076

namary:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
00 385 91 5174 142
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Gdzie miedzy Zadrem a Splitem jechać - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone